Реклама

📡 Starlink, який працює під час руху, вийде вже в грудні 2022 року

Čytaty latynkoju
📡 Starlink, який працює під час руху, вийде вже в грудні 2022 року
  1. Головна
  2. Техно
  3. 📡 Starlink, який працює під час руху, вийде вже в грудні 2022 року
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Сьогодні супутниковий інтернет Starlink від SpaceX можна встановлювати лише на стаціонарні об’єкти. Так, стандартну тарілку можна встановити або на комплектну треногу, або на дах будинку. Також існує версія для RV — будинків на колесах, але й вона призначена лише для використання під час паркування.

Вже в грудні 2022 року стане доступною тарілка, яка працюватиме навіть під час руху. SpaceX вже почала приймати передзамовлення на девайс.

Проте, на відміну від стандартного приймача, який коштує $599, для роботи сигналу під час їзди потрібна спеціальна пласка тарілка набагато вищої вартості — $2500. Щомісячна передплата при цьому залишається незмінною — $135 на місяць (усі ціни вказані для США).

При цьому, для такої тарілки Starlink обіцяють лише «найкраще за можливості» підключення та пояснює:

Ресурси мережі завжди є менш пріоритетними для користувачів Starlink для автофургонів порівняно з іншими користувачами Starlink, що призводить до погіршення якості обслуговування та зниження швидкості в перевантажених районах та в години пік

SpaceX

Тарілка призначена для постійного монтажу на транспортний засіб і є погодостійкою. В Україну офіційно замовити такий Starlink поки не можна.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...