Реклама

👾 DirectStorage від Microsoft стане доступним на ПК наприкінці року 

Čytaty latynkoju
👾 DirectStorage від Microsoft стане доступним на ПК наприкінці року 
  1. Головна
  2. Техно
  3. 👾 DirectStorage від Microsoft стане доступним на ПК наприкінці року 
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Компанія Microsoft оголосила, що DirectStorage 1.1 з функцією декомпресії даних GPU з’явиться на ПК в кінці 2022 року, передає The Verge.

DirectStorage — це технологія, що дозволяє передавати величезні обсяги даних безпосередньо на графічний процесор замість того, щоб спочатку обробляти їх на стороні процесора, підключаючи оперативну пам’ять. Спочатку ця розробка з’явилась на консолях Xbox Series X/S і дуже успішно себе зарекомендувала.

Як приклад роботи DirectStorage, показали скріншот, на якому технологія завантажує гру за 0.80 секунди, що майже на 1,5 секунди швидше, аніж зазвичай. Це означає, що завантаження покращилося втричі, а центральний процесор майже повністю звільнився для інших процесів.

Ігри з DirectStorage працюватимуть на Windows 10 та на Windows 11. За даними Microsoft, технологія DirectStorage дозволяє зменшити споживання ресурсів процесора на 20-40% у Windows 11.

Першою грою для ПК із використанням Microsoft DirectStorage має стати Forspoken від Luminous Productions та Square Enix. Гра має вийти 24 січня 2023 року.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...