Реклама

😯 Що показав Google на своїй презентації ґаджетів — Google Pixel 7, Pixel Watch та інше

Čytaty latynkoju
😯 Що показав Google на своїй презентації ґаджетів — Google Pixel 7, Pixel Watch та інше
  1. Головна
  2. Техно
  3. 😯 Що показав Google на своїй презентації ґаджетів — Google Pixel 7, Pixel Watch та інше
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Google провів презентацію Made by Google, на якій представила свої нові ґаджети – смартфони Pixel 7 та Pixel 7 Pro, смартгодинник Pixel Watch та інші речі.

Pixel 7 та Pixel 7 Pro

За дизайном нові Google Pixel 7 і 7 Pro схожі на попередні моделі, але все ж можна побачити декілька змін. Наприклад, самі смартфони мають одноколірний корпус, а блок камер має інший відтінок основного кольору і зроблений з алюмінію, а не зі скла як у Pixel 6.

Однією з цікавинок ґаджетів є покращений штучний інтелект. Він може миттєво перекладати текст і голос з однієї мови іншою в реальному часі без використання інтернету. Google Pixel 7 має акумулятор на 4 355 міліамперів, а Pixel 7 Pro на всі 5 000. Смартфони можуть працювати до 72 годин без підзарядки в режимі Extreme Battery Saver.

Камери:

  • у Pixel 750 Мп + 12 Мп (широкий кут) + 10.8 Мп (фронтальна)
  • у Pixel 7 Pro 50 Мп + 12 Мп (широкий кут) + 48 Мп (додаткова) + 10.8 Мп (фронтальна)

Смартфони працюють на базі Android 13, а також мають висковий захист від вологи та пилу рівня IP68. Ґаджети доступні у трьох кольорах: чорному, світло-зеленому та білому.

Ціни на Pixel 7 стартують від $599, а на Pixel 7 Pro від $899.

Pixel Watch

Перший смартгодинник від Google виготовлений у круглій формі із заокругленими рамками. Діаметер дисплея складає 41 мм і підтримує режим Always-On.

Ґаджет вміє моніторити сон, відстежувати рівень кисню в крові, серцебиття і ритми, а також має вбудоване ЕКГ, гіроскоп, акселерометр. Годинник витримує занурення на глибину до 50 метрів.

У продажу з 13 жовтня у чотирьох кольорах: Obsidian, Chalk, Charcoal та Hazel. Wi-Fi-версія обійдеться в $349, модель з LTE коштуватиме $399.

Google Pixel Tablet

Новенький планшет Google Pixel Tablet є дуже схожим за технічними характеристиками на Pixel 7. Він також працює на базі чипу Tensor G2 та має оптимізовану Android 13. Планшет має нанокерамічне покриття, що є дуже міцним.

На жаль, ціну і дату старту продаж новинки компанія Google поки не розкрила. Лише відомо, що Pixel Tablet випустять на ринок на початку 2023 року.

Повна версія презентації Made by Google доступна за посиланням.

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...