Реклама

🤓 Що показали на презентації ґаджетів Amazon: новий Kindle, смарт-телевізор, трекер сну та інше

Čytaty latynkoju
🤓 Що показали на презентації ґаджетів Amazon: новий Kindle, смарт-телевізор, трекер сну та інше
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🤓 Що показали на презентації ґаджетів Amazon: новий Kindle, смарт-телевізор, трекер сну та інше
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Нещодавно відбулась осіння презентація ґаджетів від Amazon, де показали багато нових цікавинок.

Що показали

Kindle Scribe

Найпопулярніша електронна книжка Kindle отримала нове покоління. Kindle Scribe має дисплей E Ink з діагоналлю 10,2”, оновлене програмне забезпечення, а також стилус.

Екран може робити тепле оформлення, що менше шкодить очам. Для книжки можна придбати два види стилусів — Basic Pen і Premium Pen. Преміальна версія має програмовану кнопку, на яку можна додати свою власну функцію, а також є можливість стирати текст.

Особливість книжки в тому, що на полях можна додавати нотатки чи малювати й це все зберігатиметься у пам’яті ґаджета. Kindle Scribe продаватиметься у трьох версіях на 16, 32 та 64 ГБ вбудованої пам’яті. Ціна стартуватиме від $339,99

Halo Rise

Це пристрій для трекінгу сну, який ставиться на тумбу коло ліжка. Ґаджет за допомогою безконтактних сенсорів відстежує якість вашого сну. Він сканує ваші мікрорухи, збирає дані про стадії сну й багато іншого.

Це, можна сказати, просунутий будильник. Можна запрограмувати час пробудження й Halo Rise імітуватиме сонячне проміння. Ціна такого ґаджета складатиме $139.

Fire TV

Це смарт-телевізор від Amazon, який має QLED дисплей, вбудований цифровий помічник Alexa, а також сканувати рухи користувача.

Скан рухів необхідний для того, аби коли власник заходить в кімнату, телевізор запустив ембіент-режим — показуватиме погоду, заголовки новин та ваші плани на цей день. Fire TV вийде в двох версіях — з діагоналлю 65″ та 75″.

Ще однією цікавинкою є пульт Alexa Voice Remote Pro, який якщо ви його загубите, буде відгукуватись у кімнаті. Ціна телевізора складатиме $799 за 65″ версію та $1099 за 75″ версію.

Echo Dot Gen 5

Це п’яте покоління смарт-колонок, яке отримало краще відтворення басів та більшу інтерактивність. Для колонки можна налаштовувати свої жести й задавати певні функції.

Загалом буде декілька кольорових оформлень колонок: Charcoal, Glacier White та Deep Sea Blue. Також є версія Echo Dot with Cloc з екраном, яка може показувати час та ваші заплановані події.

Ціна на колонку складатиме $49 за звичайну версію та $59 за версію з екраном.

Усі ґаджети обіцяють випустити до святкового періоду цієї зими.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...