Реклама

📱 Garmin представила пристрій для передачі повідомлень за допомогою супутникового зв'язку

Čytaty latynkoju
📱 Garmin представила пристрій для передачі повідомлень за допомогою супутникового зв'язку
  1. Головна
  2. Техно
  3. 📱 Garmin представила пристрій для передачі повідомлень за допомогою супутникового зв'язку
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Garmin представила пристрій inReach Messenger для передачі та прийому текстових повідомлень за допомогою систем супутникового зв’язку. Поки відомо про підтримку системи Iridium.

Пристрій має невеликий дисплей, щоб відображати вхідні та інформаційні повідомлення, наприклад від навігатора або зі смартфона. Гаджет сумісний з різними пристроями Garmin. Після сполучення зі сумісним пристроєм inReach Messenger дозволяє користувачам відправляти та отримувати повідомлення, ділитися своїм місцезнаходженням, отримувати різні повідомлення та надсилати сигнал SOS зі сполученого пристрою.

У комунікаторі встановлено батарею, яка дозволяє пристрою працювати автономно до 28 діб. InReach Messenger має корпус зі ступенем захисту IPX7 від вологи та пилу.

Пристрій може працювати автономно, наприклад, за його допомогою подається сигнал SOS, так і через мобільний застосунок Garmin Messenger на iOS або Android.

Вартість комунікатора у США становить $300. Для роботи пристрою із системою супутникового зв’язку потрібно оформити місячну передплату.

  • $15 — передача 10 повідомлень;
  • $35 — 40 повідомлень;
  • $65 — необмежена кількість.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...