Реклама

🔊 Компанія Ulefone презентувала «найгучніший смартфон в світі» із великим динаміком

Čytaty latynkoju
🔊 Компанія Ulefone презентувала «найгучніший смартфон в світі» із великим динаміком
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🔊 Компанія Ulefone презентувала «найгучніший смартфон в світі» із великим динаміком
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Компанія Ulefone, яка спеціалізується на витривалих смартфонах, які можуть працювати в екстримальних умовах, презентувала «найгучніший телефон в світі». Модель Power Armor 16 Pro має великий динамік, гучність якого може сягати 122 децибел.

За задумом розробників, ця функція може знадобитись у поході, коли потрібно буде дати сповіщення SOS. Проте так само динамік можна буде використовувати для прослуховування музики та інших функцій.

Серед інших особливостей є батарея смартфона із 9600 міліампер — це майже в три рази більше, аніж у нового iPhone 14. Корпус має захист за стандартами IP68/69K — він витримує роботу у воді та екстримальні температури.

Основна камера складається з двох частин на 16 та 2 мегапікселі. Фронтальна камера має 8 мегапікселей. Смартфон працює на базі Android 12.

Ще також треба виділити режим розблокування обличчям та через доторк пальцем до кнопки розблокування. Цю ж саму кнопку можна всіляко кастомізувати під власні потреби. У задній частині смартфона є потужний ліхтарик, який буде в пригоді під час походу.

Яка саме ціна Power Armor 16 Pro — наразі точно невідомо. Це лише анонс, тож коли саме вийде ця модель також поки залишається загадкою.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...