Реклама

🍏 Презентація Apple: iPhone 14, Apple Watch Ultra, AirPods Pro 2

Čytaty latynkoju
🍏 Презентація Apple: iPhone 14, Apple Watch Ultra, AirPods Pro 2
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🍏 Презентація Apple: iPhone 14, Apple Watch Ultra, AirPods Pro 2
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

7 вересня о 20:00 Apple провела традиційну осінню презентацію нових продуктів.

Нам показали нове покоління смартфонів iPhone 14 та iPhone 14 Pro, Apple Watch Series 8, Apple Watch SE 2, Apple Watch Ultra, AirPods Pro 2.

Де слідкувати?

Подивитися трансляцію можна було на YouTube-каналі Apple.

Ми вели пряму трансляцію у нашому твіттері — підписуйтеся, а найважливіше зібрали у цьому матеріалі.

Apple Watch Series 8

Вартість: $399 за версію без мобільного зв’язку, $499 за версію з мобільним зв’язком.

В Apple Watch Series 8 додадуть два температурних сенсори для вимірювання температури тіла — під дисплеєм та біля контакту з тілом. Точність — до 0,1 градуса. Дані будуть доступні всім, але для жінок буде також спеціальне відстеження овуляції.

А ще новий годинник зможе визначити, чи ви потрапили в аварію. Якщо так, то з’єднають вас з екстренними службами та передадуть їм ваші координати, звук з мікрофона та тиск.

Час життя від батарейки не змінився, але тепер додали режим низького споживання — для всіх моделей після Series 4. 18 годин роботи у звичайному режимі та 36 годин у зниженому режимі споживання.

Дизайн нових годинників майже не змінився, будуть доступні чотири класичні та три стальні кольори, а ще, звичайно, нові ремінці.

Apple Watch SE 2

Вартість: $249 за версію без мобільного зв’язку, $299 за версію з мобільним зв’язком.

У другого покоління бюджетної версії з’явився новий процесор, що робить годинник на 20% швидшим за попередню версію. А ще його зробили більш екологічним у виробництві та додали нові кольори.

Apple Watch Ultra

Вартість: від $799

Нова модель годинника для тих, хто живе спортом. Вона відрізнятиметься підвищеною міцністю — титановим корпусом, захистом від корозії, посиленим склом. Розмір дисплея складає 49 мм, більший digital crown та нова кнопка Action.

Apple Watch Ultra має циферблат для орієнтування на місцевості та спеціальні спортивні ремінці для різних видів активного відпочинку. Ще зробили окремий застосунок для дайверів, за допомогою якого можна міряти глибину занурення.

Годинник працюватиме 36 годин від одного заряду і 60 годин у спеціальному режимі.

AirPods Pro

Вартість: $249

AirPods Pro отримали новий чип H2, нові драйвери та підтримку персоналізованого Spatial Audio в iOS 16.

Оновлене активне шумопоглинання допомагає поглинути вдвічі більше шуму. Режим прозорості відтепер адаптивний та постійно аналізує обстановку, щоб підлаштуватися.

Навушники працюють до 6 годин безперервно, до 30 годин — з кейсом. До кейса додали маленький динамік, щоб його можна було легко знайти за допомогою Локатора. Амбушури поставлятимуться в чотирьох розмірах.

iPhone 14

Вартість: iPhone 14 — від $799, iPhone 14 Plus — від $899

Нові iPhone у старому дизайні будуть доступні у двох розмірах: звичайний — 6,1 дюйма, а замість mini випустять Plus-модель — 6,7 дюйма. Обидва смартфони базуються на процесорах минулого року — A15 Bionic.

Додали нову фронтальну камеру з 12 МП та покращили основну камеру. Вони працюватимуть за новими алгоритмами, які дозволять покращити фото в умовах поганого освітлення. В особливих умовах камера має в 2-2,5 рази працювати краще, ніж в iPhone 13.

iPhone в США випустять без слота для сім-картки, працюватимуть лише з eSIM. Усього п’ять кольорів смартфонів: чорний, білий, блакитний, рожевий та червоний.

Тепер можна зв’язатися з екстренними службами за супутниковим зв’язком. Супутник має бути у прямій видимості від смартфона, тобто даху не має бути, хмари не рахуються. Сервіс почне працювати у листопаді в США та Канаді. Він буде платним, але власники iPhone 14 отримають два роки безкоштовно.

Ще смартфони, як і годинники, оснастили датчиком аварій.

iPhone 14 Pro

Вартість: iPhone 14 Pro — $999, iPhone 14 Pro Max — $1099

Оновили дизайн, замінивши моноброву на динамічний острівець, на який можна натиснути і він перетвориться на елемент інтерфейсу. Загалом, на презентації показали понад десять варіантів динамічного острівця, який розширюється та змінює форму під потрібні завдання.

Прошка працюватиме на новому чипі A16 — 16 млрд транзисторів, 4-нанометровий техпроцес, тобто найпотужніший смартфонний процесор в історії.

Також буде доступний увімкнений дисплей. У заблокованому режимі частота оновлення падає до 1 Гц.

iPhone 14 Pro отримав 48-мегапіксельну камеру з сенсором на дві третини більше, ніж у попередній моделі. Кінематографічний режим тепер може знімати в 4K 60 FPS.

Усього будуть доступні чотири кольори.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...