Реклама

🤨 ЗМІ: Twitter намагався розробити аналог OnlyFans безпосередньо в соцмережі

Čytaty latynkoju
unsplash.com
🤨 ЗМІ: Twitter намагався розробити аналог OnlyFans безпосередньо в соцмережі
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🤨 ЗМІ: Twitter намагався розробити аналог OnlyFans безпосередньо в соцмережі
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Видання The Verge опублікувало великий матеріал, в якому розповіли про плани Twitter щодо створення аналога OnlyFans під назвою ACM (Adult Content Monetization).

Користувачі соцмережі знають, що там дуже велика кількість матеріалів для дорослих на платформі, тож у Twitter вирішили якось монетизувати це все за допомогою передплат.

Навесні цього року команда з 84 співробітників, які працювали над новою системою заробітку, дійшли до висновку, що Twitter не може зробити такі передплати через проблеми з модерацією.

Також у соцмережі могли б виникнути проблеми із рекламодавцями, проте це можна було б компенсувати саме NSFW-контентом. Цього року дохід OnlyFans може сягнути $2,5 млрд — це приблизно половина виручки Twitter у 2021 році.

Найбільша проблема все ж полягала саме в модерації:

Twitter не може точно виявити сексуальну експлуатацію дітей та опубліковану без згоди наготу у необхідному масштабі

Річ в тім, що модератори соцмережі використовують застарілі та вразливі технології, які б не змогли покрити необхідність перевірки великої кількості контенту. Їм доводиться особисто перевіряти світлини на наявність заборонених речей. Через це дуже часто модератори пізно реагують на такий контент — відео, на яке поскаржилось багато людей, може бути доступним у Twitter протягом майже доби.

В результаті керівництво компанії відклало плани створення клону OnlyFans, аби не завдати шкоди своїй репутації. Крім того, у Twitter вирішили не розповідати про свої плани на тлі покупки соцмережі Ілоном Маском, хоча цьому досі немає чіткого кінця.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...