Реклама

🎙️ YouTube створив окрему сторінку для подкастів (поки лише у США)

Čytaty latynkoju
🎙️ YouTube створив окрему сторінку для подкастів (поки лише у США)
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🎙️ YouTube створив окрему сторінку для подкастів (поки лише у США)
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Насправді подкастери давно використовують YouTube як додаткове місце, куда можна завантажити своє шоу (або й провести його там наживо), але досі сервіс не приділяв особливої уваги цьому формату. Здається, це змінюється, і сервісу та застосунку Google Podcasts корпорації стає недостатньо.

Для американських користувачів запустилася спеціальна сторінка youtube.com/podcasts (з України відкриється 404 сторінка).

Там зібрані популярні подкасти, розподілені по категоріях: гумор, спорт, музика, true crime тощо. Також є просто популярні подкасти, а ще — індивідуальні рекомендації на основі підписок та вподобайок.

Наразі сторінка виглядає дещо сирою, і потребує багато доопрацювань, щоб стати повноцінним сервісом, однак сам факт її появи може свідчити про те, що компанія планує всерйоз вступити у гру проти Apple та Spotify. Тим більше, що у неї вже є величезний козир у рукаві.

Адже у травні, завдяки цьому дослідженню, виявилося, що подкасти на YouTube за показниками переглядів/прослуховувань почувають себе краще, ніж у тих двох, навіть попри те, що сервіс взагалі не приділяв їм уваги. Далися взнаки простота використання YouTube та зростаюча популярність відеоподкастів.

Що ж, чекаємо, коли YouTube почне використовувати свій потенціал на ринку подкастів на повну, ну і запуску каталогу в Україні вочевидь.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...