Реклама

💻 Все програмне забезпечення AWS Thinkbox відтепер безкоштовне

Вся лінійка продуктів програмного забезпечення для роботи з 3D від AWS Thinkbox відтепер повністю безкоштовна.
Čytaty latynkoju
💻 Все програмне забезпечення AWS Thinkbox відтепер безкоштовне
  1. Головна
  2. Техно
  3. 💻 Все програмне забезпечення AWS Thinkbox відтепер безкоштовне
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Вся лінійка продуктів програмного забезпечення для роботи з 3D від AWS Thinkbox відтепер повністю безкоштовна.

Amazon об’явила про цю подію у своєму блозі. AWS Thinkbox є розробником таких продуктів як Deadline, Draft, Krakatoa, Frost, XMesh, Sequoia і Stoke. Ці інструменти покликані спростити робочі процеси пов’язані з візуалізацією, створенням ефектів (VFX) і різноманітною симуляцією. Клієнтами AWS Thinkbox є багато відомих в своїй галузі студій.

Що представляють собою ці інструменти?

Deadline – це програма, що допомагає студіям оптимізувати і масштабувати свої обчислювальні ресурси для керування фермою візуалізацій. Draft – програма, що призначена для простих задач компонування після візуалізацій. Krakatoa – набір інструментів для візуалізації частинок в просторі (використовується для візуалізації вогню, води, диму і таке інше). Frost – інструмент, що використовується для генерації мешу з часток. XMesh – програмне забезпечення, призначення для кешування мешу (особливо корисне при створенні анімацій в поєднанні з інструментом Frost). Sequoia – програма для створення геометрії з хмари точок отриманих з лазерних 3D-сканерів, фотограмметрії та інших джерел. Stroke – інструмент для симуляції частинок.

Як отримати?

Щоб скористатися програмами вам необхідно мати обліковий запис AWS. Інструкції як його створити тут (УВАГА! При створенні облікового запису AWS вам необхідно буде ввести свої платіжні реквізити, оскільки до складу AWS входять різноманітні платні продукти. Але якщо ви користуватиметесь тільки продуктами AWS Thinkbox, то ніяка плата з вас не стягуватиметься). Далі переходимо на сторінку скачування продуктів AWS Thinkbox і качаємо той інструмент, який вам потрібен. Після цього необхідно отримати ліцензії на обрані вами продукти. Переходьте на портал плаваючих ліцензій (плаваючі ліцензії – це ліцензії, які не прив’язані до якогось конкретного комп’ютера, а отримуються від сервера ліцензій (цим сервером може бути будь-який комп’ютер у вашій мережі)). Тут вам необхідно ввести ім’я вашого комп’ютера/сервера і його MAC-адресу. Для кожного продукту можна отримати до 50 тисяч ліцензій з терміном використання на 1 рік (але нові файли з ліцензіями можна отримати в будь-який час). Для Deadline і Krakatoa також необхідні UBL-ліцензії (Usage-Based Licensing), що використовуються для оплати часу візуалізації. Але тепер вони доступні безкоштовно в магазині AWS Thinkbox.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...