Реклама

🎧 У Nokia вийде новий кнопочний телефон із вбудованими навушниками 

Čytaty latynkoju
🎧 У Nokia вийде новий кнопочний телефон із вбудованими навушниками 
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🎧 У Nokia вийде новий кнопочний телефон із вбудованими навушниками 
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Фінська компанія HMD, яка випускає техніку під брендом Nokia, анонсувала кнопковий телефон Nokia 5710 XpressAudio. Цей телефон можна назвати справжнім привітом з двотисячних років, коли дизайн ґаджета був однією з найважливіших речей при виборі нового апарата.

Фронтальна частина Nokia 5710 XpressAudio це звичайний кнопковий телефон, яким усі його пам’ятають. А ось у задній частині є спеціальний блок для зберігання безпровідних навушників та їхньої зарядки.

Навушники йдуть у комплекті з телефоном та пропонують до чотирьох годин відтворення музики на одному заряді або 2,4 години у режимі розмови.

У компанії зазначають, що Nokia 5710 XpressAudio може працювати до шести годин роботи в режимі розмови через мережу 4G і до 20 днів у режимі очікування з двома вставленими SIM-картами 4G.

Телефон може використовувати картки microSD об’ємом до 32 Гб. Аби виправдати свою назву, у телефона є підтримка прослуховування MP3 та FM-радіо. Апарат постачатиметься у двох кольорових гамах — червоно-чорною та червоно-білою. Ціна такого ґаджету складатиме 74,99 фунта стерлінгів, у гривнях це приблизно 2 600. Перші продажі новинки мають розпочатись вже наприкінці цього місяця.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...