Реклама

😳 Xiaomi показала свій флагманський смартфон 12S Ultra з величезною камерою Leica

Čytaty latynkoju
😳 Xiaomi показала свій флагманський смартфон 12S Ultra з величезною камерою Leica
  1. Головна
  2. Техно
  3. 😳 Xiaomi показала свій флагманський смартфон 12S Ultra з величезною камерою Leica
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Нещодавно відбулась презентація Xiaomi, на якій китайський виробник показав свій новий  флагманський смартфон 12S Ultra.

Головною особливістю ґаджета, яка першою впадає в око очі, є його 1-дюймова камера Sony IMX989 з роздільною здатністю 50 Мп. Оптику до камери розробляв легендарний виробник фотокамер Leica.

У Xiaomi зазначають, що світлочутливість основної камери смартфона на 76% вища, ніж у iPhone 13 Pro Max. Це дозволяє фотографувати навіть в умовах низької освітленості й все одно світлини будуть деталізованими як в день.

Серед інших особливостей зйомки 12S Ultra є підтримка технології Dolby Vision HDR та фірмових фільтрів Leica для зйомки. Також є підтримка 120-кратного цифрового масштабування.

У Xiaomi 12S Ultra задня кришка зроблена під шкіру, а корпус отримав захист від води та пилу за стандартом IP68. А за звук відповідають стереодинаміки Harman Kardon.

Обсяг оперативної пам’яті складає 8 або 12 ГБ. Місткість акумулятора смартфона — 4860 mAh. Ґаджет підтримує швидку зарядку з потужністю 67 Вт та 50-ватну бездротову зарядку.

Ціна базової моделі 12S Ultra з 8 ГБ та 256 ГБ пам’яті — 5999 юанів (приблизно 26 тисяч гривень). Своєю чергою версія з максимальними характеристиками (з 12 та 512 ГБ пам’яті) коштуватиме 6999 юанів (близько 31 тисяча гривень).

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...