Реклама

🥗 У застосунку BetterMe додали рекомендації щодо здорового харчування в умовах війни

Čytaty latynkoju
unsplash.com
🥗 У застосунку BetterMe додали рекомендації щодо здорового харчування в умовах війни
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🥗 У застосунку BetterMe додали рекомендації щодо здорового харчування в умовах війни
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

В українському застосунку BetterMe: Health Coaching з’явився новий розділ із рекомендаціями щодо здорового харчування в умовах війни. У програмі можна дізнатись, як не заїдати стрес, чому важливо їсти достатньо солі, чим замінити м’ясо та запас яких продуктів необхідно придбати для дому та в укриття.

Також доступні персоналізовані програми харчування із можливістю вибору типу дієти, калоражу тощо. Окремо розроблені програми харчування для людей із діабетом І та ІІ типу.

З початку війни компанія BetterMe надала українцям безкоштовний доступ до BetterMe: Health Coaching. З того часу кількість українських користувачів додатку на Android зросла в 3 рази, а на iOS - у 6 разів. Ми бачимо, що користувачі з України — найбільш активні з усіх наших клієнтів, вони успішно проходять челенджі, більше часу проводять з додатком. Це свідчить про те, що помірні тренування та збалансоване харчування допомагають нашим співгромадянам у цей важкий час. Сподіваємось, поради зі специфікою харчування у час війни принесуть ще більше користі та збережуть здоров’я українців

Вікторія Рєпа, СЕО & founder BetterMe

Також у програмі є персоналізовані програми тренувань, розраховані на будь-який рівень фізичної підготовки. Тренування включають різні види фітнесу, танців, прогулянки, йогу, бокс, пілатес, біг, табату тощо. Є окремі добірки для користувачів похилого віку, людей на візках, вагітних та дітей.

BetterMe є на iOS та Android.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...