Реклама

💼 ICLUB Global запускає онлайн-платформу для інвестицій у стартапи від $10000

Čytaty latynkoju
💼 ICLUB Global запускає онлайн-платформу для інвестицій у стартапи від $10000
  1. Головна
  2. Техно
  3. 💼 ICLUB Global запускає онлайн-платформу для інвестицій у стартапи від $10000
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Клуб приватних інвесторів ICLUB Global запускає онлайн-платформу ICLUB Online, яка дає змогу кожному охочому інвестувати у стартапи разом із венчурним фондом TA Ventures та іншими учасниками клубу.

Разом із запуском онлайн-платформи клуб знижує мінімальну суму інвестицій в один стартап до $10000.

Як це працює

ICLUB Online — це продукт від клубу приватних інвесторів ICLUB Global, що працює з 2018 року. На платформі презентуються тільки ті компанії, що пройшли due diligence фонду та у який він інвестує свої гроші. Завдяки цьому приватні інвестори без досвіду у венчурних інвестиціях можуть значно знизити ризик при формуванні свого портфеля.

Як інвестувати

Крок 1. Зареєструйтесь на сайті ICLUB Online.

Крок 2. Після цього з вами зв’яжеться представник клубу для знайомства с платформою та особливостями венчурних інвестицій. Наступним етапом буде проходження KYC (know your customer). Доступ до платформи безплатний. Інвестор платить лише дві комісії на самій інвестиції: за керування та від прибутку.

Крок 3. Після реєстрації користувач отримує доступ до матеріалів, які корисні для ухвалення рішення щодо інвестування. Передусім це базова інформація про компанію, пітчдек та записи дзвінків з командою стартапу. Зараз клуб пропонує 2-4 стартапи щомісяця.

Крок 4. Після ухваллення рішення щодо інвестування, потрібно лише вказати розмір бажаної інвестиції. Після цього з вами зв’яжуться юристи клубу для проведення транзакції.

Крок 5. Інвестори на платформі інвестують разом з TA Ventures, і виходять з інвестиції також разом. До моменту екзиту інвестори отримують щоквартальні репорти по компаніях у своєму портфелі.

Нещодавні екзіти

  • Impress (Іспанія). Розробник ортодонтичної технології, яка пропонує невидимі елайнери. Частковий екзит менш ніж за півтора року.
  • Bipi (Іспанія). Сервіс підписки на автомобілі. Був придбаний підрозділом Renault Group — RCI Bank and Services. Екзіт за 11 місяців.
  • Finimize (Великобританія). Інформаційна платформа для інвесторів з власною спільнотою. Придбана Abrdn. Екзіт за 11 місяців.
  • Xometry (США). Ринок промислових деталей на замовлення. Вихід на IPO через півтора року після інвестиції клубу.
  • Vochi (Білорусь). Додаток для редагування відео. Компанію купив Pinterest менше ніж через рік після інвестиції.

16 червня клуб організовує додатковий вебінар, на якому розповість в деталях про платформу, венчурній інвестиції та дасть відповіді на запитання учасників. Зареєструватися можна за посиланням.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...