Реклама

🏄🏼‍♂️ В Індонезії цифровим кочівникам пропонуватимуть візи на п'ять років 

Čytaty latynkoju
unsplash.com
🏄🏼‍♂️ В Індонезії цифровим кочівникам пропонуватимуть візи на п'ять років 
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🏄🏼‍♂️ В Індонезії цифровим кочівникам пропонуватимуть візи на п'ять років 
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Балі є дуже популярним місцем для цифрових кочівників зі всього світу. Багато людей приїжджають туди працювати на тривалий час і можуть залишатись там місяцями.

Через пандемію кількість туристів зменшилась й на Балі намагаються відновити потік цифрових працівників. Ще на початку 2021 року у влади Індонезії з’явилась ідея надання спеціальної п’ятирічної візи тим іноземцям, які хотіли б проживати в країні та вести бізнес, пов’язаний з цифровими технологіями. І ось зараз поступово починають реалізовувати цей задум.

Зокрема у квітні кількість туристів в Індонезії росла на 500% до 111 тисяч людей, що стало місячним рекордом з початку пандемії. У країні очікують прийняти загалом 3,6 млн туристів. Завдяки туризму зможуть створити понад мільйон нових робочих місць для мешканців Індонезії та сприяти зростанню економіки після проблемного періоду пандемії.

Згідно з результатами опитування, проведеного місцевою владою, близько 95% цифрових кочівників розглядають Індонезію як найкращий вибір для проживання за умови здійснення віддаленої роботи.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...