Реклама

🤖 У вересні Ілон Маск покаже людиноподібного робота Tesla Bot

Čytaty latynkoju
🤖 У вересні Ілон Маск покаже людиноподібного робота Tesla Bot
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🤖 У вересні Ілон Маск покаже людиноподібного робота Tesla Bot
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Минулого року Ілон Маск розповів про плани випуску прототипу людиноподібного робота Tesla Bot, якого обіцяв показати вже у 2022 році. І ось вже 30 вересня (раніше очікувалось 19 серпня) відбудеться презентація AI Day, на якій покажуть досягнення компанії у сфері штучного інтелекту, де й буде той самий робот.

За планами винахідника повноцінне виробництво Tesla Bot може розпочатись вже у 2023 році.

Вже відомі приблизні характеристики робота та його можливості. Очікується, що Tesla Bot матиме зріст 173 сантиметри й вагу близько 57 кілограмів. Він зможе підіймати вантажі до 68 кг, але переносити не більше 20 кг. На витягнутих руках маса для переноски має складати не більше 4,5 кг.

Швидкість робота сягатиме до 8 км/год. При його розробці використовуватимуть систему автопілотів Tesla, що дозволить швидко навчати роботів із використанням нейронної мережі.

Якщо ви переймаєтесь щодо повстання роботів, то все ок — Ілон Маск зазначив, що ніякої революції машин не буде. Також він заспокоїв тим, що за наявності загрози людина все одно зможе подолати робота, бо його характеристики не будуть сильно переважати.

Спочатку Tesla Bot використовуватимуть на заводі у Техасі, де вони виконуватимуть незначні монотонні операції, як от перенесення вантажів.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...