Реклама

😱 Samsung випустить складний смартфон Galaxy Flip3 з покемонами 

Čytaty latynkoju
😱 Samsung випустить складний смартфон Galaxy Flip3 з покемонами 
  1. Головна
  2. Техно
  3. 😱 Samsung випустить складний смартфон Galaxy Flip3 з покемонами 
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Компанія Samsung презентувала лімітовану серію смартфонів Galaxy Flip3 Pokemon Edition, який вийде 24 квітня.

Цей смартфон має гнучкий дисплей й буде постачатись в унікальній комплектації — зі стікерами з покемонами, тематичними кейсами та різноманітними цікавими аксесуарами з мультфільму.

Варто зазначити, що Samsung Galaxy Flip3 також відомий як Galaxy Z Flip3 — назва цієї серії смартфонів була змінена. Таке рішення було прийнято через те, що російський агресор використовує у своїй символіці літеру Z. Тож літеру прибрали в магазинах Латвії, Литви та Естонії.

За технічними характеристиками новинка не буде відрізнятись від звичайної моделі. Galaxy Flip3 має гнучкий дисплей Dynamic AMOLED 2X розміром 6,7 дюйма по діагоналі. Смартфон працює на процесорі Qualcomm SM8350 Snapdragon 888 5G з вісьма ядрами та графічним акселератором Adreno 660. Обсяг оперативної пам’яті складає 8 гігабайтів.

Основна камера містить два 12-мегапіксельні модулі. Крім того, є 10-мегапіксельна селфі-камера. Також телефон може похизуватись бічним сканером відбитків пальців, чого досі немає у основного конкурента Samsung в обличчі Apple.

Яка саме ціна моделі Pokemon Edition наразі точно невідомо. Також тримають у таємниці, де саме можна буде придбати лімітований смартфон.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...