Реклама

👥 У WhatsApp з'являться Спільноти (як у Slack)

Čytaty latynkoju
👥 У WhatsApp з'являться Спільноти (як у Slack)
  1. Головна
  2. Техно
  3. 👥 У WhatsApp з'являться Спільноти (як у Slack)
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Найбільш популярний месенджер у світі WhatsApp нарешті визнав, що люди спілкуються не лише в приватних чатах і невеликих групах. Тож скоро там з’являться Спільноти.

Вони працюватимуть схоже на Slack та Discord: у Спільноті можна об’єднати різні тематичні групи. Наприклад, якщо це спільнота вашої компанії, то там можна зробити групу для загальних обговорень, групи за відділами, групу для повідомлень про відгули чи лікарняні тощо. Або це може бути спільнота вашого ОСББ, де в одній групі обговорюватимуть грошові внески, в іншій — волонтерську допомогу, а в третій — господарчі питання будинку.

Це зручно, якщо ви активно користуєтеся WhatsApp і маєте багато груп, що стосуються одного колективу: так вони не перемішуються з іншими чатами (що, до речі, залишається проблемою в Telegram).

Функція Спільнот з’являтиметься в користувачів поступово, а в найближчі тижні нею зможе скористатися лише обмежена кількість людей.

За даними КМІС, WhatsApp посідає четверте місце за популярністю в Україні — у вересні 2021 року 25,3% опитаних українців заявило, що користуються цим месенджером.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...