Реклама

👏🏻 Жінка навчилася досягати оргазму силою думки, і науковці підтвердили це

Čytaty latynkoju
unsplash.com
👏🏻 Жінка навчилася досягати оргазму силою думки, і науковці підтвердили це
  1. Головна
  2. Техно
  3. 👏🏻 Жінка навчилася досягати оргазму силою думки, і науковці підтвердили це
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

33-річна Каролін Царскі з Естонії стверджує, що навчилася досягати оргазму та контролювати його тривалість без стимуляції статевих органів, а лише силою думки.

За словами Каролін, раніше вона страждала від вагінізму — відчувала неприємні відчуття, якщо щось вводило у вагіну. За даними 2016 року оцінюється, що близько 0,5 % жінок страждають на вагінізм.

Як вона зазначила, декілька років вона витратила на тантричні практики, аби досягти оргазму силою думки. Ба більше, вона навіть обґрунтувала своє досягнення за допомогою експерименту.

У жінки взяли кров за пів години до оргазму, одразу після нього і потім ще через 30 хвилин. Такі експерименти провели тричі. Вперше її оргазм тривав п’ять хвилин, другий — десять. На відео, яке зняли камери, видно, як жінка відчуває насолоду від оргазму. Аналізи крові підтвердили, що рівень пролактину (гормон, який виділяється від оргазму) у Каролін підвищився на 25% відразу після оргазму, а після тривалішого — на 48%.

Діаграма з оцінкою оргазму Каролін в порівнянні з оргазмами за різними ерогенними зонами. Задоволення силою думки схоже на кліторальний оргазм з сенсорної точки зору, але не дає тієї емоційної близькості та екстазу

Сама Каролін вирішила поділитись своїм вмінням з охочими жінками й наразі проводить спеціальні відеокурси, щоправда, ціна є досить немаленькою — 70 євро на годину.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...