Реклама

😲 DJI презентувала дрон, здатний літати під зливою та сильному вітрі 

Čytaty latynkoju
😲 DJI презентувала дрон, здатний літати під зливою та сильному вітрі 
  1. Головна
  2. Техно
  3. 😲 DJI презентувала дрон, здатний літати під зливою та сильному вітрі 
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Як передає The Verge, китайський виробник дронів DJI показав свою нову розробку — дрон DJI M30 Enterprise.

Більше новин про технології шукайте у нашому телеграм-каналі Na chasi / Tech

Дрон розробили спеціально для використання у промислових масштабах, тож M30 може працювати навіть у найбільш екстремальних умовах. Новинка DJI може працювати при температурі від -20°C до +50°C, під зливою, при сильних поривах вітру і в крижаних і засніжених умовах.

Розробники зазначають, що дрон має досить компактні розміри і його можна переносити у наплічнику чи невеличкій валізі. Щоправда, для дрона крім того необхідно із собою носити спеціальний кейс для підзарядки та док-станцію, що також займають місце. Також варто зазначити, що для роботи док-станція потребує окреме живлення та підключення до інтернету через 4G-модем.

DJI M30 може похизуватись досить довгим часом польоту, 41 хвилиною, й 48-мегапіксельною камерою з матрицею CMOS 1/2 з підтримкою 5-кратного оптичного та 200-кратного цифрового зуму та 12-мегапіксельною ширококутною камерою. Дрон може робити кадри у форматі 8К та знімати відео у 4К зі швидкістю 30 кадрів за секунду.

Крім того, DJI презентувала дрон M30T, який серед іншого має ще й тепловізійну камеру, яка дозволяє проводити певну роботу навіть у темряві.

Ціна базової версії M30 становить $10 тисяч, а вартість старшої моделі M30T — $14 тисяч. Коли саме дрони з’являться у продажі наразі точно невідомо.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...