Реклама

🚀 Не тільки Docs: які сервіси Google Workspace можуть допомогти вашій компанії покращити роботу

Čytaty latynkoju
🚀 Не тільки Docs: які сервіси Google Workspace можуть допомогти вашій компанії покращити роботу
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🚀 Не тільки Docs: які сервіси Google Workspace можуть допомогти вашій компанії покращити роботу
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Партнер матеріалу — Cloudfresh

Перейти на сайт

Якою ви уявляєте ефективну команду? Як вона має взаємодіяти, якими інструментами користується, наскільки швидко досягає своїх цілей? Поки ви шукаєте правильну відповідь на це питання, ми хочемо розказати про досвід ведення ефективної роботи і побудови робочих процесів на прикладі команди Cloudfresh.

Вже понад чотири роки команда покращує робочий процес в таких міжнародних і українських компаніях, як monobank, Uklon, Ajax Systems, Rocket, SoftServe, Rozetka, PromUa, Альфа Банк. Вони роблять це використовуючи інструменти Google. Окрім вже знайомого аудиторії сервісу Google Docs, сервіси Google нараховують більш ніж 25 корисних програм та інструментів. Усі інструменти мають зв’язок один з одним через єдиний аккаунт Google, що формує спільну роботу команд в єдиній цільній екосистемі. Найкращий спосіб зрозуміти як працює кожен з цих інструментів, це спробувати їх самостійно, або в нашому випадку — розглянути на прикладі.

⚡️ Від пошти до календаря в один клік

Уявіть собі звичайний початок робочого дня. Ви вмикаєте свій комп’ютер, відкриваєте і перевіряєте поштову скриньку, шукаєте посилання на ваші онлайн зустрічі, відкриваєте окремо листи з завданнями на день і окремо канал комунікації. Ще і година не пройшла з початку робочого дня, а ви вже втомились від кількості і різноманіття вкладок і інформації з різних джерел. Ваша увага губиться в потоці непотрібних дій і ви втрачаєте фокус на дійсно важливих завданнях.

А тепер уявіть, як би це відбувалося, якби ви були користувачем повного пакету послуг Google Workspace. Ви відкриваєте пошту і відразу ж бачите список зустрічей і відеодзвінків, що чекають вас сьогодні та о котрій годині. Поряд з кожною зустріччю стоїть посилання на Google Meets, де ви легко керуєте чатом конференції та навіть можете включати автоперекладач, якщо ви та ваші співрозмовники розмовляєте різними мовами.

Відразу з чату конференції ви переходите на документ, який вам надіслали ваші колеги і який ви обговорюєте. Ви відразу можете ставити питання, не виходячи з дзвінка. Після проведення дзвінка ви закриваєте документ і його завжди можна знайти на вашому Google Drive.

За допомогою Google сервісів ваша команда може спростити робочий процес і перестати витрачати час на пошук документів, посилань на важливі зустрічі та спілкування по проекту за його межами. Залишайте свої коментарі прямо в Google Sheets (програма для роботи з таблицями і масивами даних) або Docs (текстовий редактор), Slides (програма для створення слайдів і презентацій), презентуйте колегам свої ідеї на великому екрані за допомогою Jamboard, призначайте зустрічі за допомогою Google Calendar і переходьте на них прямо в Meet (сервіс для проведення відеодзвінків та відеоконференцій). Ваша команда буде працювати ефективніше у єдиній екосистемі, коли ви не будете витрачати час на перемикання між програмами та буде фокусуватися тільки на пріоритетних завданнях.

🔥 Легко інтегруйтеся з іншими платформами

Ще однією перевагою Google Workspace є інтеграція з великою кількістю сервісів і платформ, серед яких Zendesk і Asana.

Серед прикладів корисної інтеграції — зв’язок Google Workspace з Zendesk, одною з найкращих програм для ведення якісної клієнтсьої підтримки. Ви можете збирати лідів, створювати воронки продажів, а всю необхідну інформацію експортувати на Google Drive для її подальшого використання.

Ще один приклад — Google Workspace інтегрується з платформою по управлінню командами і проектами Asana. Ви можете отримувати оновлення по вашим задачам та проектам напряму у вашу поштову скриньку Gmail і взаємодіяти з Asana напряму з електронного листа. Більш того, ви можете прикріпляти файли з усіх програм Google Workspace — Docs, Slides, Sheets, Meet, Drive і взаємодіяти з ними. Інтелектуальний пошук допоможе знайти потрібний файл або посилання без додаткових зусиль.

⭐️ Підтримка користувачів

Ще одна перевага роботи з сервісами Google Workspace — це підтримка користувачів. Оскільки штаб підтримки Google потребує певний час на обробку ваших запитів і надання відповіді, швидко отримати підтримку допоможе команда Cloudfresh — єдиний центр експертизи Google Cloud, Zendesk і Asana. За цими продуктам команда Cloudfresh може надати вам повний спектр послуг:

  • Налаштування;
  • Розробку;
  • Iнтеграцію;
  • Навчання;
  • Ліцензію;
  • Підтримку.

Фахівці компанії допоможуть оптимізувати вашу IT інфраструктуру, розробити інтеграції для кращої взаємодії систем, а також допоможуть створити повністю нові структури і процеси для команд, в той час, як центр підтримки забезпечить вам кращий клієнтський досвід!

А тепер згадайте, що ви відповіли на перше питання про ефективну команду. Як ви розумієте ефективність тепер?

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...