Реклама

⏳ Instagram обмежив можливість налаштування денного ліміту часу в застосунку — мінімум тепер складає 30 хвилин

Čytaty latynkoju
⏳ Instagram обмежив можливість налаштування денного ліміту часу в застосунку — мінімум тепер складає 30 хвилин
  1. Головна
  2. Техно
  3. ⏳ Instagram обмежив можливість налаштування денного ліміту часу в застосунку — мінімум тепер складає 30 хвилин
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Застосунок соцмережі змінив настройки функції обмеження часу, збільшивши мінімальну попередньо встановлену тривалість до 30 хвилин, повідомляє TechCrunch. Вибір цієї опції означає, що користувачі отримають сповіщення, що нагадає їм закрити додаток після 30 хвилин використання в день.

Більше новин про технології шукайте у нашому телеграм-каналі Na chasi / Tech

Перед цим оновленням користувачі могли обирати 10-15 хвилинні ліміти на використання застосунку, які відтепер не підтримуються. Користувачів з непідтримуваними значеннями закликають встановити нові параметри для щоденного ліміту, мінімальний з яких тепер становить 30 хвилин, а максимальний — 3 години.

Примітно, що користувачі з українською мовою застосунку можуть виставити старі показники зі значеннями у 10, 20 або 30 хвилин. Цілком можливо, що це тимчасово.

Instagram представив можливість встановлювати щоденні обмеження часу у 2018 році. Тоді представники компанії заявили, що хочуть, щоб користувачі мали можливість слідкувати за часом, проведеному у застосунку. Функції обмеження часу реалізували у відповідь на критику компанії щодо впливу її сервісів на стан здоров’я користувачів.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...