Реклама

⌨️ Logitech випускає геймерську клавіатуру з українською розкладкою: факти про неї + конкурс

Čytaty latynkoju
⌨️ Logitech випускає геймерську клавіатуру з українською розкладкою: факти про неї + конкурс
  1. Головна
  2. Техно
  3. ⌨️ Logitech випускає геймерську клавіатуру з українською розкладкою: факти про неї + конкурс
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Партнер матеріалу — Logitech

Усі товари

Разом з Logitech розповідаємо про українську розкладку та інші переваги клавіатури Logitech G213 Prodigy Gaming Keyboard у форматі п’яти фактів.

А ще наприкінці вас чекає сюрприз від бренду: ми розкажемо про креативний проєкт підтримки молодих українських геймерів та конкурс.

1. Геймерська клавіатура з українською розкладкою

Усі ми знаємо, що невід’ємною частиною гри або стрімів є чати: тут ми переписуємося з тіммейтами, коментуємо гру та часто емоційно висловлюємося. З клавіатурою G213 UKR з українською розкладкою гравці можуть переписуватися у чатах без обмежень, використовуючи улюблені українські слова.

Більше не доведеться запам’ятовувати, який український символ відповідає англійському на клавіатурі, або купувати додаткові наліпки. На клавіатурі присутні усі потрібні символи, зокрема букви «і»,«ї», «є», «ґ» та знак «’».

Сподіваємося, що випуск клавіатури з українською розкладкою допоможе вивести у тренди спілкування українською в іграх. Допомогти у цьому можеш і ти, адже відтепер тобі доступна уся багатогранна українська мова з її різними діалектами. Переписуйся українською та дивуй тіммейтів і підписників різнобарв’ям мови.

2. Чудовий варіант базової клавіатури + оптимальна ціна

Клавіатура стане незамінним помічником як для любителів пограти у вільний час, так і для геймерів, адже згадай, як дратує, коли ти натискаєш на клавішу і стається затримка. З Logitech G213 Prodigy такого не буде — клавіатура налаштована на ультрашвидкий відгук, у чотири рази швидший, ніж у стандартних клавіатур. Тож жоден ворог не втече від тебе.

А ще з 1 по 15 лютого проходить акція, клавіатуру можна купити зі знижкою 25% — всього за 1 349 грн. Переходь за посиланням та подаруй собі або близьким чудовий та корисний аксесуар.

3. RGB-освітлення

Клавіатура G213 дозволяє налаштувати п’ять зон RGB-освітлення, обравши зі спектру 16,8 мільйона кольорів та різних рівнів яскравості.

4. Кастомне налаштування завдяки ПЗ

Індивідуальність клавіатури підкреслить програма G HUB, яка дозволяє налаштувати її відповідно до ваших побажань. Відрегулюй кольорову підсвітку або заощаджуй час, призначивши кілька функцій функціональним клавішам.

5. Креативний проєкт

Часто у розпал гри у чатах можуть проскочити різні образи між гравцями або підписниками. Logitech пропонує реагувати на хейт красиво за допомогою різноманіття української говірки та клавіатури Logitech з українською розкладкою.

Щоб переконати тебе, що це можливо, Logitech організовує креативний проєкт для українських стрімерів та конкурс для їхніх підписників.

Умови проєкту

Українські молоді стрімери (Dobra Divka, m3lk1n, nkate, taitake) проводитимуть серії з п’яти стрімів, у яких розкриють переваги української розкладки, а також розкажуть про хейт та реакцію на нього.

Під час стрімів вони запропонують підписникам вигадати цікаві необразливі реакції на хейт українською мовою з використанням символів: букв «і»,«ї», «є», «ґ» та знаку «’».

Автори найприкольніших необразливих лайок отримують клавіатуру у подарунок.

Тож дивись стріми та вигадуй лайки!

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...