Реклама

🧡 Що подарувати коханим та близьким: добірка корисних подарунків на День святого Валентина

Čytaty latynkoju
🧡 Що подарувати коханим та близьким: добірка корисних подарунків на День святого Валентина
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🧡 Що подарувати коханим та близьким: добірка корисних подарунків на День святого Валентина
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Партнер матеріалу — Фокстрот

Перейти на сайт

Наближається День Закоханих. Спеціально для вас ми разом із Фокстрот склали добірку подарунків, що принесуть не лише радість від уваги коханої людини, а також стануть у нагоді кожного дня.

До того ж до Дня святого Валентина Фокстрот влаштовує знижки до 50%, а також дарує можливість виграти один зі 100 золотих кулонів ТМ «Золотий вік».

📱 Смартфон

Новий смартфон — це своєрідний новий етап у житті. Після купівлі ви перекидаєте на нього найважливіші фото минулого, видаляючи все зайве та оновлюючи усі застосунки. Тож це буде чудовим подарунком для ваших коханих або найдорожчих людей у світі.

Крім того, смартфон вже давно став не просто гаджетом, а стильним аксесуаром. Тому OPPO створив для смартфона Reno5 стильний дизайн — сяючий градієнт, що оживає на сонці та притягує погляди, мов магніт. Обирайте, який колір вам більше до вподоби — бузковий чи чорний.

За допомогою смартфону Reno5 ви зафіксуєте найкращі миті спільних подорожей, святкувань ваших особливих дат та просто буденних, але таких важливих моментів із життя. Камера з чотирма об’єктивами та потужними алгоритмами штучного інтелекту дозволяє знімати без обмежень.

А ще тепер вам більше не доведеться обирати, кого знімати, адже у царині відео справжнім проривом стала можливість відеозйомки з двох камер, основної та фронтальної. Записуйте відео та доповнюйте їх крутим бекстейджом, який часто ще цікавіший, аніж сама зйомка.

І звичайно ви можете не переживати про те, що телефон розрядиться у важливий момент, адже Reno5 оснащений акумулятором місткістю 4310 мАг, тож його ресурсу вистачить для всіх ваших розваг.

📱 Смарт-годинник

Минуло трохи більше як місяць з Нового року, тож якраз час згадати усі новорічні обіцянки. Навіть не сумніваємося, що там є спорт і заняття вдома або у тренажерному залі. Вгадали? Впевнені, що такі самі плани і у ваших близьких, тож пропонуємо поєднати приємне з корисним та подарувати смарт-годинник, який стане чудовим помічником у спортивних заняттях та відстеженні власного самопочуття.

HUAWEI WATCH GT 2 контролює тренування, відстежує фази сну, моніторить рівень стресу, вимірює пульс та насиченість киснем крові. І це ще не все: інтелектуальна технологія енергоощадження забезпечує безперервну роботу приладу до двох тижнів.

💻 Ноутбук

Для любителів пограти в ігри ми підготували ідеальний варіант — ноутбук Acer Nitro 5. Його головний прорив — це мобільний процесор AMD Ryzen™ 5000 серії. Один з найкращих процесорів для ноутбуків, який зберігає нормальну температуру та високу ефективність навіть під час гри в ААА-тайтли на максималках.

Acer Nitro 5 відкриває перед геймерами нові можливості візуалізації завдяки штучному інтелекту. Частота кадрів під час гри збільшується без погіршення якості зображення.

З вентиляцією під час напружених каток та завантажень відмінно справляються технологія Acer CoolBoost™ і система виведення відпрацьованого повітря через чотири отвори. Швидкість вентилятора та температуру можна регулювати самостійно.

🖥 Телевізор

Цей телевізор розкриє всю досконалість драматичних сцен у форматі 4K UHD. Штучний інтелект аналізуватиме контент, розширюючи колірну палітру та «рятуючи» навіть темні і засвічені кадри.

Якщо ви шукаєте цікавий фільм, більше не потрібно «допитувати» друзів та рідних. Просто промовте ваш запит і Sony X81J миттєво знайде все, що ви забажаєте, та навіть запропонує рейтингові добірки за вашими індивідуальними запитами.

Технологія Chromecast дозволить легко транслювати відео, музику та фотографії на великому екрані 4K UHD з будь-яких iOS та Android-платформ, а прихильників свідомого споживання потішить той факт, що лінійка телевізорів BRAVIA розроблена з унікального пластику з коефіцієнтом рециркуляції 89%.

🖥 Робот-пилосос

Щойно ви познайомитесь з цим компактним добродієм, стане питання: де він був усе ваше життя? Це той випадок, коли технології забезпечують ефективне і потужне прибирання, піднімаючи побут на новий рівень.

Робот-пилосос чудово впорається з очищенням будь-якого типу підлоги, включаючи паркет, плитку, ламінат або навіть килими із щільним ворсом. При цьому він легко збере навіть найдрібніший пил, бруд і шерсть тварин, щоб ви завжди насолоджувалися приголомшливою чистотою.

Завдяки точному сенсору пилосос коректно визначає місце свого перебування і прокладає оптимальний маршрут. І все це з розумною організацією прибирання підлог через застосунок на смартфоні, який зробить кожен ваш день неймовірно комфортним.

🖥 Фен

Фен — це не просто сушарка для волосся, а справжня чарівна паличка для створення стильного вигляду та збереження здоров’я волосся. Після користування якісним феном волосся виглядає, як для фотосесії і набуває сили та блиску, попри потік гарячого повітря, а от після неякісного стирчить, як стріха, псується та плутається.

Тому гарний фен — це завжди чудова ідея для подарунка, як коханим людям, так і собі.

Одним з таких фенів є PHILIPS BHD512, і от чому. По-перше, завдяки потужному потоку повітря сушіння потребує на 20% менше часу. Технологія ThermoShield забезпечує неперевершений захист від нагрівання, а датчик контролю перегрівання активно оптимізує температуру повітря, захищаючи волосся від пошкоджень, спричинених перегріванням.

Такий подарунок підійде всім, хто дбає про красу та здоров’я, або просто потребує таку незамінну річ, як якісний фен.

😄 Електрична зубна щітка

Завдяки удосконаленій звуковій технології, ця потужна щітка робить 31 000 рухів на хвилину — з ручною чисткою для такої кількості потрібен місяць. Естетам також прийде до смаку тонкий і ергономічний дизайн і вишукані кольори оформлення: білий та чорний.

Крім того, клінічно доведено, що щітка Sonicare з удосконаленою звуковою технологією видаляє в три рази більше нальоту у порівнянні зі звичайною зубною щіткою.

Проста стартова програма дає можливість поступово нарощувати інтенсивність чистки протягом перших 14 разів використання нової зубної щітки, а тривалий ресурс батареї дозволить не турбуватися про зарядку.

🛍 Подарункова картка Фокстрот

Якщо вам все-таки не вдалося обрати подарунок, то маємо універсальний варіант — подарункова картка Фокстрот на будь-яку суму від 100 грн. Придбати й використати можна як в магазині, так і онлайн.

А ті покупці, які зроблять покупку на загальну суму від 1000 грн одним чеком, отримають промокод на разову знижку від 300 грн на придбання товарів в мережі магазинів ТМ «Золотий вік» та в інтернет-магазині zolotoyvek.ua.

Крім того, серед усіх зареєстрованих покупців, буде розіграно 100 золотих кулонів!

Акція діє з 03 по 16 лютого 2022 року. Детальніше дізнавайтеся у магазинах мережі та на foxtrot.ua.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...