Реклама

👎🏼 Instagram приховуватиме потенційно неприйнятні пости — їхній пріоритет понижуватимуть навіть у стрічці новин

Čytaty latynkoju
👎🏼 Instagram приховуватиме потенційно неприйнятні пости — їхній пріоритет понижуватимуть навіть у стрічці новин
  1. Головна
  2. Техно
  3. 👎🏼 Instagram приховуватиме потенційно неприйнятні пости — їхній пріоритет понижуватимуть навіть у стрічці новин
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

В соцмережі вжили нових заходів, щоб зробити «потенційно шкідливий» вміст менш помітним. Алгоритм, що визначає порядок розташування постів у стрічці та в Stories, тепер понижуватиме в пріоритеті контент, який «може містити знущання, мову ненависті або підбурювати до насильства», повідомляється у блозі компанії.

Instagram вже видаляє контент, який суперечить його правилам, проте тепер пости, які можуть містити знущання, мову ненависті, або заохочуватимуть насильство, будуть показуватися з пониженим пріоритетом навіть у стрічці підписок користувача. Крім того, застосунок тепер враховуватиме історію скарг кожного окремого користувача, щоб таким чином сформувати найрелевантнішу стрічку.

Вікно надсилання скарги на пост у застосунку

Досі Instagram приховував потенційно неприйнятний контент у загальних, або ж публічних частинах застосунку, таких як вкладка Explore. Нова ж зміна означає, що пости, котрі раніше приховувалися лише в публічних вкладках, будуть приховуватися і в особистій стрічці — навіть якщо людина підписана на подібний контент.

Раніше в Instagram почали знижувати пріоритет акаунтів, що поширювали дезінформацію, спростовану фахівцями з перевірки фактів. Однак нова політика вплине не на облікові записи, а на окремі пости, і стосуватиметься формування головного розділу Instagram.

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...