Реклама

🎟 Sony продаватиме PlayStation 5 за талонами 

Čytaty latynkoju
unsplash.com
🎟 Sony продаватиме PlayStation 5 за талонами 
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🎟 Sony продаватиме PlayStation 5 за талонами 
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

PlayStation 5 презентували понад рік тому, 12 листопада 2020 року, однак за весь цей час Sony досі не розв’язала проблему з постачанням консолей до магазинів. Усі PS 5 які є у продажу, доступні з великою націнкою — попит настільки великий, що виник дефіцит консолей.

Аби якось впоратись із такою кількістю охочих, Sony роздаватиме «талони» (invitaion) на можливість придбати нову консоль за рекомендованою ціною. Акція діятиме для мешканців шести європейських країн — Великої Британії, Німеччини, Франції, Нідерландів, Бельгії та Люксембургу.

Для цього треба зареєструватись на спеціальній сторінці офіційного сайту й сподіватись, що саме ви отримаєте заповітний «талончик». Як взагалі відбирають покупців — невідомо. Раніше така активність була у США — там надавали перевагу «особливо зацікавленим користувачам», аби уникнути випадків повторного перепродажу.

Кожен відібраний покупець матиме можливість взяти лише одну консоль. Зробити покупку потрібно протягом обмеженого часу. Крім того, немає гарантій того, що кожен зможе придбати свою PlayStation 5, оскільки запаси консолі також обмежені.

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...