Реклама

🥳 Як влаштувати різдвяну атмосферу вдома: гід від Na chasi та MOYO

Čytaty latynkoju
unsplash.com
🥳 Як влаштувати різдвяну атмосферу вдома: гід від Na chasi та MOYO
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🥳 Як влаштувати різдвяну атмосферу вдома: гід від Na chasi та MOYO
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Партнер матеріалу

MOYO

Хоча Україна почала офіційно відзначати католицьке Різдво тільки чотири року тому, відчуття свята 25 грудня в нашій культурі заклалося десятки років тому міцними порціями «Самого вдома» та червоно-зеленим маревом з реклами та крамниць. Але іноді між дедлайнами, пошуками подарунків та підсумками року не вистачає часу та сил на урочистості та «новорічний настрій». Редакція Na Chasi разом з MOYO зібрала неочевидну, але дуже корисну атрибутику, яка допоможе швидко ввімкнути потрібну атмосферу і підготуватися до свят.

🏡 Наводимо лад вдома

Вважається, що входити в новий рік потрібно відкинувши все старе й непотрібне. Генеральне новорічне прибирання з розбиранням шаф може затягнути в спогади про події року, і не варто цим нехтувати. Нехай цей ритуал відбувається своїм шляхом та без поспіху, тим більше, що всю брудну роботу за вас може зробити робот-пилосос Rowenta X-plorer, який дослідить кожен, навіть важкодоступний куточок кімнати. Ми дійсно вважаємо, що розумний пилосос — маст-хев напередодні свят, коли часу і так обмаль. Кажуть, що запустивши такого малюка всього один раз, ви більше ніколи не захочете повертатись до традиційного прибирання.

Головна ялинка країни вже запалала вогниками, а як щодо вашої домівки? Хай там як, свічок і гірлянд напередодні Різдва багато не буває! Зверніть увагу на трендові свічки, які відтворюють звук потріскування вогнища: ними можна прикрасити навіть ванну кімнату.

Справжні фанати ефектного освітлення оцінять гірлянду Twinkly: 250 ліхтариків сяють 16-ма мільйонами кольорів, які можна налаштовувати через застосунок аж до малювання власних візерунків світла та кольору і поєднувати з музикою. До послуг поціновувачів класики режими тільки білих відтінків: від теплих бурштинових до холодних. Виробник обіцяє 30 000 годин роботи, тож Twinkly можна вважати вдалою інвестицією в створення святкової атмосфери на довгі часи. Якщо ви любите влаштовувати вечірки, проводити фотосесії або просто любите нестандартне освітлення, ця розумна гірлянда стане вашим надійним реквізитом. І наостанок, якщо ви живете приватному будинку, ви зможете прикрасити його гірляндою Twinkly в кращих традиціях американських містечок: вона не боїться вологи та опадів.

🍽 Готуємо святкові страви

Якщо ви досі не займалися випічкою, Різдво — саме час, щоб спіймати натхнення й відкрити в собі кухаря. У пригоді стане багатофункціональний блендер від Tefal, з яким можна не тільки приготувати домашній майонез для олів’є чи шоколадну глазур для різдвяного печива, але й просто розколоти лід для коктейлів. А якщо до різдвяного печива вас віддаляє відсутність духової шафи, компактна електропіч може стати її функціональним аналогом. Наприклад, у електропічки Beko 7 функцій, серед яких розморожування, гриль, конвекція та власне духовка. Перевага електропічки в тому, що страви, приготовлені в ній, приречені на успіх завдяки простому регулюванню процесів та режимів. Ви можете запрограмувати стейк підсмажитись до скоринки й просто займатись своїми справами! Налаштовуйте температуру, час та автовимикання й насолоджуйтеся випічкою «як у бабусі». Найголовніше в святкових солодощах — їхній аромат та сам процес приготування! Єдиного канонічного рецепту різдвяного печива не існує. Ви можете заготовки з тіста або зробити його власноруч, додати корицю, імбир, ваніль, горішки, родзинки, шоколад, мускат та навіть чорний перець, скористатися формами для печива або ж використати власну фантазію. Уся магія — в декорі. Дайте спеченому печиву охолонути та прикрашайте за допомогою харчових барвників, шоколадної глазурі та цукрової пудри.

🥰 Збираємось разом із близькими

Коли домівка прибрана, ялинка прикрашена, а святкова вечеря готова, саме час пригостити себе келихом вина. У MOYO, окрім техніки та електроніки можна придбати ще посуд і товари для дому десятків відомих брендів. Наприклад, келихи для червоного вина від Bormioli Rocco, які підійдуть для особливих вечорів. Вони створені спеціально для Італійської асоціації сомельє: геометрія чаші дозволяє якнайповніше розкрити смак вина. А ще вона дуже фотогенічна! До речі, крім келихів, на смак напою ще впливають умови зберігання. Оптимальна температура: від +12 до +18 градусів Цельсія. У винній шафі Philco можна налаштувати температуру, потрібну саме для вашого напою: він охолоне дуже швидко і буде постійно підтримувати задану температуру завдяки рівномірному розподілу охолодженого повітря. У шафі можна зберігати до восьми пляшок різних форм — більше, напевно, не треба?

А в святвечір можна зібратися з близькими та друзями на різдвяні кіноперегляди. Для ефекту власного камерного кінотеатру можна придбати компактний проектор Epson EF-11: він підходить для середніх та великих кімнат. Завдяки технології 3LCD проектори Epson здатні показувати втричі яскравіші кольори, ніж подібні одночипові DLP-проектори. 150-дюймове зображення у роздільній здатності Full HD виглядає таким реалістичним, що зацікавить не тільки кіноманів, але й геймерів, тим більше, що завдяки вбудованій підтримці Miracast проектор можна підключити до будь-якого пристрою! Не переймайтеся, якщо єдиний спогад з проекторами у вас пов’язаний з дитинством, коли вчитель довго намагався підключити його та вивести зображення на дошку. У сучасних проекторах налаштований автофокус, який одним натисканням кнопки виводить чітке зображення. Якщо стіни вашої кімнати мають візерунки або пофарбовані в інший колір, на допомогу прийде рулонний екран, який легко можна сховати на час, коли він не використовується. Ну що, час вмикати «Гаррі Поттера» і занурюватись у магію!

А про ефектні різдвяні спогади нехай подбає фотокамера миттєвого друку Fujifilm INSTAX Mini, з якою можна навіть робити селфі та флетлеї крупного плану. Автоматичне налаштування параметрів зйомки забезпечить яскраву реалістичну картинку та високу якість кадрів: фанати додатку Huji Cam зацінять!

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...