Реклама

🎄 Санта Клаус нового покоління: добірка подарунків для сучасних українців

Čytaty latynkoju
🎄 Санта Клаус нового покоління: добірка подарунків для сучасних українців
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🎄 Санта Клаус нового покоління: добірка подарунків для сучасних українців
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Партнер матеріалу — Фокстрот

Перейти на сайт

Щороку ми з нетерпінням очікуємо останніх тижнів грудня, аби насолодитися приємними різдвяними та новорічними клопотами: прикрасити ялинку, купити необхідні продукти для новорічного та різдвяного столу, а також підготувати подарунки для рідних та близьких.

Спеціально для вас ми разом із Фокстрот склали добірку подарунків з корисними та приємними варіантами для сучасних українців.

🎮 Консоль

Nintendo Switch

З Nintendo Switch ви зможете грати у дорозі на роботу, під час подорожей та, звичайно, вдома, перемкнувши її у портативну ігрову систему з екраном 6,2 дюйма.

Контролери Joy-Con відкривають нові можливості геймінгу. Поринайте в місії самостійно, коли контролери закріплені на планшеті. Від’єднуйте їх від корпусу, передавайте іншому та перемагайте разом.

Щоб ви не думали про зарядку під час гри, Nintendo забезпечили автономною роботою до 6,5 годин.

Sony PlayStation 4

Нова надкомпактна консоль Sony PlayStation 4 Slim подарує нові відчуття геймінгу. Це на 16% легша та до 30% тонша версія оригінальної моделі PS4.

Крім безпосередньо консолі, ви отримаєте підписку на три місяці до кращої ігрової спільноти PlayStation Plus та три топові гри у подарунок.

Відчуйте всю міць швидкості в популярному гоночному симуляторі Gran Turismo Sport. Готуйтеся до захоплюючої подорожі по околицях всесвіту у Ratchet & Clank. А ще поверніться до витоків цивілізації у світі Horizon Zero Dawn.

🎧 Навушники

Marshall Major IV

Згадайте, хто з ваших друзів та рідних не уявляє свого життя без музики, та подаруйте їм на свято культові навушники Major IV від Marshall. Спеціально налаштовані динамічні драйвери забезпечують вражаючі баси, м’які середні і кристально чисті високі частоти для неперевершеного звуку, який не захочеться вимикати.

Завдяки понад трьом повним дням роботи можна не турбуватися про те, що навушники раптово підведуть. А ще їх дуже легко заряджати завдяки бездротовій зарядці.

Huawei FreeBuds 4i

Обладнані ультрачутливими датчиками, навушники Huawei FreeBuds 4i нейтралізують навколишній шум. Вони стануть незамінним гаджетом для заняття спортом, перегляду відео та навіть готування їжі, адже будь-який процес стає приємнішим, коли вмикаєш улюблений трек.

Обирайте: сніжно-білі, вугільно-чорні або яскраво-червоні — будь-який колір допоможе висловити вашу індивідуальність і підкреслить ваш досконалий смак.

Об’єднуючи легку вагу і продуману конструкцію, FreeBuds 4i подарують неймовірний комфорт користування 24/7. Навушники можуть працювати автономно до 10 годин.

iPhone 13

Об’єднуючи професійну систему двох камер і найдосконаліший чіп A15 Bionic, iPhone 13 відкриває вражаючий формат швидкості, живого спілкування та кінематографічної зйомки.

Обчислювальна швидкість A15 Bionic до 50% вище, ніж у звичайних смартфонів, а обробка графіки відбувається на 30% швидше.

А ще iPhone 13 відкриває нову еру зйомки з режимом «Кінематограф», який вперше реалізований в iPhone. Автоматично додаючи ефекти зміни різкості та переміщення фокусу, він перетворить кожне ваше відео на фільм.

Galaxy S21

Увесь потенціал Galaxy S21 та S21+ розкриє сучасний процесор Exynos 2100 + Mali-G78 MP14 та 8 Гб RAM. Найкращі алгоритми штучного інтелекту забезпечать ультимативне прискорення у режимі мультизадачності.

Нові смартфони Galaxy задовольнять будь-які смаки, бо представлені ​​широкою палітрою відтінків кольору корпусу: від класичного чорного до елегантного лілового.

А ще кожен захоплюючий момент життя можна закарбувати в ультрависокій роздільній здатності 8К. Дайте волю фантазії, знімайте вражаючі відео та робіть барвисті фотографії завдяки 30-кратному зуму.

🛋 Пилосос

Rowenta X-Plorer S75

Новий робот-пилосос Rowenta X-Plorer S75 чудово впорається з очищенням будь-якого типу підлоги, включаючи паркет, плитку, ламінат або навіть килими із щільним ворсом.

При цьому він легко збере навіть найдрібніший пил, бруд і шерсть тварин, щоб ви завжди насолоджувалися приголомшливою чистотою.

І все це з розумною організацією прибирання підлог через фірмовий застосунок на смартфоні, який зробить кожен ваш день неймовірно комфортним.

Rowenta XForce

Створений для комфортного очищення підлог, Rowenta XForce ще краще видаляє всі забруднення. Унікальна технологія Flex дозволить легко заїхати під дивани, стільці або столи, відкриваючи новий кут прибирання.

Прибирайте кожен куточок вашого будинку, забувши про будь-які обмеження. Завдяки підтримці додаткової батареї Rowenta XForce забезпечить до 90 хвилин автономної роботи.

💻 Планшет або ноутбук

TUF Dash F15

Ноутбук TUF Dash F15 — це ультратонка ігрова платформа. У його витонченому корпусі ховаються потужні компоненти — процесор Intel Core i5-11300H та відеокарта GeForce RTX 3050.

Грайте, влаштовуйте стрімінгові трансляції, програмуйте, робіть що завгодно завдяки швидкісному інтерфейсу Thunderbolt 4.

А ще цей ноутбук дозволяє легко здійснювати апгрейд пам’яті і накопичувачів. Їх роз’єми зручно розташовані під нижньою кришкою, а у самої кришки є спеціальний підпружинений гвинт, який полегшує її зняття.

Новий Tab P11 Pro оснащений 11-дюймовим екраном з технологією Dolby Vision, які перенесуть вас до епіцентру захоплюючих подій.

Аудіосистема JBL з підтримкою Dolby Atmos та новими розумними алгоритмами зробить звук, гідний кінематографічної якості. А ще Tab P11 Pro стане найкращою платформою для геймінгу.

Завдяки розумному енергоспоживання ви зможете насолоджуватися користуванням до 15 годин без підзарядки. Планшет також турбується про ваше здоров’я, знижуючи шкідливе синє випромінювання.

🍛 Мультиварка

MOULINEX CE501134

Мультиварка забере клопоти з приготування вечері на себе, щоб у вас було більше вільного часу.

Обладнана набором з 21 програм, мультиварка допоможе приготувати ідеальні стейки, розсипчастий плов, соковите рагу, йогурт та домашню випічку.

Функція підтримки температури збереже страву гарячою протягом доби. А завдяки функції відкладеного старту мультиварка приготує страви точно до вашого пробудження.

Tefal AdvancedPressureCooker

Мультиварка-скороварка Tefal AdvancedPressureCooker CY621D34 дозволить вам проводити менше часу на кухні. Використовуйте сімейні рецепти або вигадуйте свої.

Температуру можна встановити самостійно у межах від 40 до 160 градусів, а ще обрати час приготування та з тиском чи без.

Функції відкладеного старту та збереження страви теплою допоможуть не залежати від обставин.

SAMSUNG QE55Q60AAUXUA

Телевізор від Samsung повністю змінює досвід гри, відкриваючи ще більше простору для геймінгу, завдяки регулюванню співвідношення сторін, перевірці затримки введення, FPS, HDR та підключенню Bluetooth-гарнітури у режимі реального часу.

Усі динамічні сцени відображаються плавно, аби ви насолоджувалися захопливим проходженням гри без ривків і тремтіння. Мінімальна затримка дозволить миттєво реагувати на всі події в іграх, випереджаючи кожен з маневрів противника.

HISENSE 55A7400F

З телевізором HISENSE TV усі серіали, документалки та футбольні матчі оживуть у новій реальності завдяки неймовірному багатству кольорів та Full HD.

Щоб спростити процес користування, телевізор підтримує USB-підключення, що дозволяє швидко виводити контент з ноутбука, камери або планшета. 

Вбудований Wi-Fi надасть доступ до будь-яких стрімінгових сервісів. Так, ви зможете переглядати улюблені відеоблоги на YouTube та насолоджуватися прем’єрами Netflix на великому екрані.  

Кавоварка ETAM29.660.SB

Прокидатися з ароматом свіжозвареної кави — що може бути прекрасніше? З кавоваркою DELONGHI ETAM 29.660 ви самостійно обиратимете міцність кавового напою, що задовольнить вимоги будь-яких кавоманів.

Кавомашина ETAM29.660.SB в один дотик готує вісім класичних рецептів: від еспресо до лате макіато. Запатентована система LatteCrema System готує молочні напої з ідеальною щільністю піни та правильним балансом кави та молока.

«Бджолина ферма»

Набір «Бджолина ферма» LEGO Minecraft (21165) наповнений можливостями для ігор. Усі шанувальники світів Minecraft зможуть насолоджуватися нескінченними творчими пригодами з персонажами з цієї онлайн-ігри.

Набір включає різноманітні кубики, фігурку бджоляра з крилами за спиною, жителя села та вісім бджіл, тому ігри почнуться, як тільки діти дістануть конструктор з коробки.

HASBRO MONOPOLY

У настільній грі HASBRO MONOPOLY кожен гравець має банківську карту, яка приносить йому різні нагороди. Гравці можуть перелітати до будь-якої власності на полі та змушувати інших гравців продавати свої володіння.

У цій версії гри немає паперових грошей — лише банківські картки та термінали. Купуйте нерухомість, збирайте орендну плату та отримуйте винагороду.

BOSCH SRS2IKW04K

Bosch винайшов нову унікальну систему миття ActiveWater, яка дозволяє максимально ефективно використати кожну краплю води. Так машина здатна вимити 14 комплектів посуду, використовуючи лише 10 літрів води.

Оскільки м’яка вода викликає корозію скла, посудомийні машини Bosch з технологією Glass Protection Technology постійно регулюють рівень жорсткості для дбайливого догляду за скляним посудом та фарфором.

BEKO DFN26423X

Під час приготування ви використовуєте каструлі та сковороди різного розміру, тому вам потрібна саме ця посудомийна машина.

Функція Fast+ скорочує цикл миття в 3 рази, забезпечуючи оптимальну ефективність та дозволяючи отримати чистий посуд практично миттєво.

А SteamGloss забезпечує виконання додаткового циклу з використанням високої температури тривалістю 10 хвилин, завдяки якому склянки та келихи блищатимуть як нові.

🎁 Універсальний подарунок

Якщо жоден з варіантів не підійшов, маємо круту ідею. Подаруйте своїм близьким подарункову карту «Фокстрот. Техніка для дому», а вони самі оберуть подарунок.

Придбати подарункову картку можна в магазинах «Фокстрот. Техніка для дому» наступних номіналів: 100 грн, 200 грн, 500 грн, 1000 грн, 1500 грн, 2000 грн, 2500 грн.

Окрім карт фіксованого номіналу, можна придбати подарунковий сертифікат на суму, яку ви визначаєте самі.

Більше подарунків під ялинку зі знижками на безліч товарів шукайте у Фокстрот і першими дізнайтесь про найвигідніші пропозиції в офіційному Telegram-каналі, на сторінках Facebook та Instagram.

Щасливих свят та класних подарунків!

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...