Реклама

🚗 Toyota вводить передплату на дистанційний запуск двигуна через брелок — $8 на місяць

Čytaty latynkoju
🚗 Toyota вводить передплату на дистанційний запуск двигуна через брелок — $8 на місяць
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🚗 Toyota вводить передплату на дистанційний запуск двигуна через брелок — $8 на місяць
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Представник Toyota підтвердив виданню The Drive, що власники автомобілей Toyota, випущених у 2018 році та пізніше, мають оформити підписку для можливості дистанційного запуску двигуна через брелок.

Йдеться про систему дистанційного запуску, коли ви натискаєте кнопку з будинку, щоб завести автомобіль, наприклад, для прогріву. Брелок використовує радіохвилі для зв’язку з автомобілем та не потребує жодного з’єднання із серверами Toyota. Функція не працюватиме без підписки Remote Connect.

Що за передплата

При купівлі автомобіля Toyota покупцям надається безкоштовний тестовий період кількох функцій, серед яких є і Remote Connect.

Наприклад, автомобілі з пакетом Audio Plus отримують пробну версію до трьох років, Premium Audio — до 10 років. Після закінчення безкоштовного пробного періоду потрібно оформити платну передплату або відмовитися від функцій.

Скільки коштує

Вартість підписки Remote Connect складає $8 на місяць або $80 на рік.

Цікаво, що на сторінці Toyota Remote Connect не вказано, чи входить послуга запуска з брелока до тарифного плану. Там написано, що сервіс дозволяє запускати автомобіль через смартфон, пристрої розумного будинку або розумний годинник.

Конкурс Na chasi з Enjoy the Wood

Напишіть пост на задану тему та отримайте шанс виграти бестселер Enjoy the Wood ™ — дерев’яну багатошарову мапу світу у розмірі L.

  • Подробиці конкурсу читайте за посиланням.
  • Роботи приймаються до 21 грудня. Успіхів!

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...