Реклама

🥽 Oppo анонсувала Air Glass — окуляри «підтримуваної реальності»

Čytaty latynkoju
🥽 Oppo анонсувала Air Glass — окуляри «підтримуваної реальності»
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🥽 Oppo анонсувала Air Glass — окуляри «підтримуваної реальності»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Oppo воліє називати свій новий AR-девайс «допоміжною реальністю», оскільки замість того, щоб проєктувати об’єкти у реальний світ (як у доповненій реальності), їхні окуляри показують 2D інформацію у вашому полі зору, чим нагадують Google Glass.

Окуляри працюватимуть на базі процесора Qualcomm Snapdragon 4100, який наразі використовують здебільшого у смарт-годинниках. За зображення відповідатиме голографічний монохромний microLED-дисплей з підтримкою 256 відтінків сірого.

Керувати окулярами можна буде за допомогою дотику, голосу, жестів, нахилів голови, а також застосунку на смартфонах Oppo з ColorOS 11 чи новіше.

Можна буде придбати окуляри у двох оправах — сріблястій та чорній, а для тих, хто носить окуляри для корекції зору, передбачені спеціальні магніти, за допомогою яких Air Glass кріпляться до них.

Втім, навіть в Oppo визнають, що це не буде масовим продуктом. Окуляри надійдуть у лімітований продаж лише у КНР у першому кварталі 2022 року.

Конкурс Na chasi з Enjoy the Wood

Напишіть пост на задану тему та отримайте шанс виграти бестселер Enjoy the Wood ™ — дерев’яну багатошарову мапу світу у розмірі L.

  • Подробиці конкурсу читайте за посиланням.
  • Роботи приймаються до 21 грудня. Успіхів!

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...