Реклама

📱 Google анонсував Android 12 Go Edition — швидше, безпечніше та приватніше

Čytaty latynkoju
📱 Google анонсував Android 12 Go Edition — швидше, безпечніше та приватніше
  1. Головна
  2. Техно
  3. 📱 Google анонсував Android 12 Go Edition — швидше, безпечніше та приватніше
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Google анонсував прискорення швидкості, нові можливості енергоощадження, безпеки та приватності для бюджетних смартфонів в рамках масштабного оновлення Android 12 Go Edition

Завдяки новому SplashCreen API, яке допоможе розробникам з оптимізацією, а також покращенню самої системи, застосунки мають запускатися на 30% швидше. Також Android 12 Go Edition буде заощаджувати енергію та пам’ять завдяки гібернації застосунків, якими довго не користувались.

Files Go з оновленням отримає функцію відновлення файлів протягом 30 днів після видалення. Цікавою функцією доповнять Nearby Share: користувачі можуть ділитися застосунками з девайсами, які знаходяться поруч. Не кажіть, що у вас немає флешбеків у часи ІЧ-портів та передачі файлів по Bluetooth.

Завдяки панелі конфіденційності Android 12, можна переглянути всі дозволи, до яких мають доступ програми, і відкликати їх у разі потреби. Також користувачі зможуть побачити, чи активні наразі мікрофон або камера телефону, завдяки новим індикаторам конфіденційності.

З оновленням також з’явиться можливість показувати застосункам лише приблизне місцеперебування замість точного.

Android 12 Go Edition планують розгортати в наступному році, але, як це завжди буває з Android, все залежить від конкретного виробника.

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту: 

 

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...