Реклама

🍎 Новий iPhone SE 3 вийде на початку 2022 — деталі про бюджетний смартфон від Apple

Čytaty latynkoju
🍎 Новий iPhone SE 3 вийде на початку 2022 — деталі про бюджетний смартфон від Apple
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🍎 Новий iPhone SE 3 вийде на початку 2022 — деталі про бюджетний смартфон від Apple
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Як повідомляють інсайдери, анонс нового iPhone SE очікується наприкінці березня разом з iMac 27″, а також оновленням iPad Pro.

Яким буде новий iPhone SE?

Бюджетний смартфон базуватиметься на тому ж процесорі, який отримав новітній iPhone 13 — Apple A15 Bionic. Також iPhone SE 3 підтримуватиме мережі 5G, що дозволить Apple зайти у сегмент 5G-смартфонів середнього класу.

iPhone SE Plus?

На ютуб-каналі Front Page Tech повідомляють, що екран iPhone SE залишиться того ж розміру, 4.7 дюйма, не з’явиться в нього і «брови». На місці й буде кнопка Home з TouchID замість сканера обличчя FaceID. Але при цьому смартфон отримає приставку Plus, яка, ймовірно, означатиме в першу чергу потужність процесора (хоча традиційно сигналізувала про розмір екрану).

iPhone SE з новим дизайном

Якщо ж вам хочеться чогось нового в лінійці iPhone SE, то доведеться чекати взагалі 2024 року, а не 2023, як повідомляли раніше.

За словами інших інсайдерів, саме на 2024 рік запланований реліз великого iPhone SE Plus з екраном в межах 5.7-6.1 дюйма та вирізом в ньому під камеру (як у Samsung Galaxy S20).

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...