Реклама

⚡️ Telegram скоро почне показувати рекламу, але лише у найбільших каналах

Čytaty latynkoju
⚡️ Telegram скоро почне показувати рекламу, але лише у найбільших каналах
  1. Головна
  2. Техно
  3. ⚡️ Telegram скоро почне показувати рекламу, але лише у найбільших каналах
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Наприкінці минулого року вже було анонсовано, що Telegram почне показувати рекламу користувачам, але терміни та деталі були невідомі. Сьогодні, 26 жовтня 2021, засновник Telegram Павєл Дуров у своєму пості розповів більше про те, чого очікувати тим, хто користується месенджером.

Telegram не показуватиме рекламу в діалогах, групах та невеликих каналах чи будь-де в інтерфейсі. Оголошення показуватимуться лише у великих каналах на більш ніж 1000 підписників. Також засновник сервісу запевнив, що реклама не буде нав’язливою.

Особисті дані користувачів не будуть використані для таргетингу — натомість, доцільність показу оголошення визначатимуть за тематикою каналу.

Чи можна відмовитись від показу реклами на моєму каналі?

Ні. Проте, коли сервіс вийде «в плюс», Дуров обіцяє відсоток від заробітку власникам каналів. Коли це відбудеться і чи відбудеться взагалі, невідомо. Як пояснює Дуров, завдяки рекламі Telegram залишиться безкоштовним для користувачів.

А чи можу я прорекламувати щось у Telegram офіційно?

Створення оголошень вже доступно на спеціальній сторінці. Проте, для початку співпраці з месенджером необхідно зробити депозит у розмірі не менш ніж 2 мільйони євро. Таким чином, принаймні на цьому етапі функціональність реклами доступна лише великим компаніям та брендам. Чи зміниться ситуація згодом, невідомо.

Тож сьогодні, якщо ви хочете щось рекламувати у Telegram, вам все ще доведеться звернутися до власників каналів напряму.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...