Реклама

🛰 Blue Origin планує побудувати свою космічну станцію

Čytaty latynkoju
🛰 Blue Origin планує побудувати свою космічну станцію
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🛰 Blue Origin планує побудувати свою космічну станцію
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Станцію під назвою Orbital Reef планують ввести в експлуатацію у другій половині цього десятиліття. Припускають, що її будуть здавати в оренду для різних досліджень, технологічних та комерційних проєктів не лише американським, а й міжнародним партнерам. Про це повідомляє The Verge.

Над станцією Blue Origin працює з іншою приватною компанією Sierra Space, яка є підрозділом Sierra Nevada Corporation. Sierra Space зараз займається розробкою космічного корабля Dream Chaser, який планують використовувати для доставки вантажів для екіпажу Міжнародної космічної станції. Перший політ апарату до МКС компанія збирається здійснити у 2022 році.

Також допомогу у розробці космічної станції нададуть компанії Boeing, Redwire Space, Genesis Engineering Solutions, а також університет штату Арізона.

Внутрішній обсяг приватної космічної станції Orbital Reef буде аналогічним МКС. Планується передбачити місця для життя та роботи екіпажу складом до 10 людей. Компанія називає станцію «бізнес-парком змішаного використання». Орбітальний комплекс обладнають кількома стикувальними шлюзами, і він матиме «відкриту системну архітектуру», яка дозволить використовувати об’єкт для різних завдань. Потенційними клієнтами станції Orbital Reef стануть космічні агенції різних країн, ЗМІ, туристичні компанії, підприємці та інвестори, технологічні компанії та багато інших представників індустрії.

Більшість модулів Orbital Reef планується запустити на майбутній ракеті Blue Origin New Glenn. Але частина навантаження, можливо, ляже також і на плечі партнерів, наприклад, Boeing Starliner або Dream Chaser від Sierra Space.

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...