Реклама

🚀 В Україні створять проєкт у віртуальній реальності про політ Каденюка у космос 

В проєкті “Український Колумб” автори хочуть у форматі VR передати, що таке бути космонавтом
Čytaty latynkoju
🚀 В Україні створять проєкт у віртуальній реальності про політ Каденюка у космос 
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🚀 В Україні створять проєкт у віртуальній реальності про політ Каденюка у космос 
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
В проєкті “Український Колумб” автори хочуть у форматі VR передати, що таке бути космонавтом

В проєкті «Український Колумб» автори хочуть у форматі VR передати, що таке бути космонавтом, і який довгий та складний шлях чекає на кожного, хто мріє про зоряне небо. Про це повідомили на сторінці проекту в соціальних мережах.

Над втіленням ідеї працює крос-дисциплінарна команда на чолі з креативним директором Микитю Богдановим та креативним продюсером та геймдизайнером Олексієм Фурманом, за плечима яких створення документальних та ігрових VR/AR проектів та відеоігор. Команда проекту складається з концепт-художників, 3D та UI артистів, геймдизайнерів, програмістів, техартиста та композитора. Створюється проект за допомогою грального рушія Unreal Engine 4.

Читайте також: 🧠 Штучний інтелект навчили визначати пін-код на банкоматі, навіть якщо його приховати рукою 

Розробники хочуть показати, який важкий та небезпечний шлях долають космонавти для того, щоби полетіти у космос. А користувачі за допомогою технології віртуальної реальності отримають можливість побувати на місці Каденюка – полетіти в космос на шатлі «Колумбія» в рамках місії STS-87.

У проекті глядач матиме можливість пересуватися шатлом в умовах нульової гравітації у VR. Пересування шатлом матиме мету — як і в реальному житті, глядачі отримуватимуть поточні завдання від командира екіпажу. Можна буде брати до рук різні предмети і взаємодіяти з ними. Що саме можна буде робити у проєкті, розробники обіцяють розповісти вже скоро.

В проєкті також будуть автобіографічні сцени з життя Леоніда Каденюка: його дитинство, польоти у якості льотчика-випробувача, фізично та морально виснажлива підготовка до космічних польотів. Про ці моменти згадує сам Леонід у своїй книжці “Місія — Космос”, яка стала одним з джерел натхнення проєкту.

Проект створюється за допомогою гранту від Українського культурного фонду у 2021 році.

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...