Реклама

🔒 Google переведе 150 млн користувачів на двофакторну аутентифікацію 

Čytaty latynkoju
unsplash.com
🔒 Google переведе 150 млн користувачів на двофакторну аутентифікацію 
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🔒 Google переведе 150 млн користувачів на двофакторну аутентифікацію 
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Вже до кінця 2021 року Google переведе 150 мільйонів користувачів та два мільйони авторів YouTube на двофакторну аутентифікацію. Це оголосили спеціально під час місяця обізнаності про кібербезпеку (Cybersecurity Awareness Month), повідомляють у блозі компанії.

2SV — це основне правило безпеки для компанії Google. Сьогодні ми робимо це безпроблемним для наших користувачів. З’являється запит Google, який вимагає простого натискання на мобільному пристрої, щоб довести, що це справді ви намагаєтесь увійти

У Google зазначили, що вони спростили процес аутентифікації й за номером телефону не треба буде вводити код зі сповіщення, достатньо буде підтвердити власність облікового запису через нотифікацію.

Приклад оновленої двофакторної аутентифікації від Google

Читайте також: 👨🏼‍💻 Вийшла Windows 11: що нового та як оновитись

Двофакторна аутентифікація (2FA) — це додатковий рівень безпеки, окрім пароля або PIN-коду. Зазвичай для повторного захисту використовують фактор володіння, наприклад номер телефону.

Тобто 2FA від Google потребуватиме номер вашого телефону, аби сервіс був впевнений, що до облікового запису входить його власник. Водночас користувач зможе отримати сповіщення на свій телефон, якщо хтось намагатиметься зламати ваш акаунт.

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...