Реклама

👨🏼‍💻 Вийшла Windows 11: що нового та як оновитись

Čytaty latynkoju
👨🏼‍💻 Вийшла Windows 11: що нового та як оновитись
  1. Головна
  2. Техно
  3. 👨🏼‍💻 Вийшла Windows 11: що нового та як оновитись
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Безкоштовне оновлення до Windows 11 вже доступне для завантаження. У цій версії операційної системи оновили дизайн, покращили безпеку та додали декілька нових функцій.

Однією з найпомітніших змін є зміна положення кнопки «Пуск» — з оновленням вона знаходиться у центрі знизу. Замість «живих плиток» зі стартового меню буде перелік застосунків на ПК. Цей список можна змінювати та фільтрувати в залежності від потреби.

Зміни відбулись навіть у вікнах програм — вони будуть більш заокругленими та прозорішими.

У Windows 11 користувачі можуть створювати та персоналізувати відразу кілька робочих столів — для них додали окрему вкладку на панелі завдань.

В новій ОС додали персоналізовану сторінку віджетів, які можна розташувати на робочому столі — «Календар», «Фото», «Список справ» та інші. Віджети використовують алгоритми машинного навчання та підбирають контент відповідно до переваг користувача.

Microsoft повністю інтегрувала сервіс Teams в екосистему Windows. Також серед іншого додали новий застосунок «Чат», що заміняє Skype та працює базі Microsoft Teams.

Windows 11 має найкращу безпеку серед усіх операційних систем від Microsoft. У компанії зазначають, що дані користувачів є захищеними й у хмарі, і на самому пристрої. Система має декілька рівнів захисту, які зберігають паролі та усю іншу інформацію власників.

Читайте також: 🔌 На кабелях і пристроях з USB Type-C позначатимуть потужність зарядки

Системні вимоги нової ОС

Процесор повинен мати щонайменше два ядра з тактовою частотою не менше 1 ГГц на сумісному 64-бітному процесорі.
Оперативна пам’ять — 4 ГБ. Пам’ять: 64 ГБ Системна прошивка: UEFI, з підтримкою безпечного завантаження. Відеоадаптер: сумісний з DirectX 12 або більш пізньої версії з драйвером WDDM 2.0.

Як оновитись до Windows 11 

Аби отримати оновлення треба перейти у розділ «Центр оновлень» в налаштуваннях операційної системи. Windows 11 з’являється поетапно у всіх користувачів в залежності від самого пристрою. У Microsoft зазначають, що до середини 2022 року оновлення буде доступним для всіх.

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...