Реклама

👓 Xiaomi показала концепт смарт-окулярів з AR, що можуть замінити смартфони

Čytaty latynkoju
👓 Xiaomi показала концепт смарт-окулярів з AR, що можуть замінити смартфони
  1. Головна
  2. Техно
  3. 👓 Xiaomi показала концепт смарт-окулярів з AR, що можуть замінити смартфони
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Xiaomi анонсувала смарт-окуляри Smart Glasses. Ґаджет має монохромний 0,13-дюймовий дисплей MicroLED для функцій доповненої реальності. Цей дисплей працює за таким само принципом, як і OLED, але ще забезпечує більшу яскравість та довший термін роботи.

Очікується, що це буде повноцінний прилад на базі Android, тобто окуляри зможуть працювати без підключення до смартфона. З Smart Glasses можна буде робити дзвінки, переглядати повідомлення, знімати фото чи відео, перекладати текст у реальному часі та багато іншого.

У Xiaomi зазначили, що окуляри складаються з 497 компонентів, серед яких 4-ядерний ARM-процесор, 5-мегапіксельна камера, підтримка Bluetooth та Wi-Fi й інші речі. Вага таких окулярів складатиме 51 грам.

Варто згадати, що раніше Xiaomi запатентувала окуляри, що лікують депресію та головний біль. За документом такий пристрій має генерувати звукові сигнали, електромагнітні хвилі, а також світлове випромінювання, що допомагатимуть у лікуванні різноманітних розладів та психічних захворювань. Чи будуть мати окуляри таку функцію залишається загадкою.

Читайте також: 🎻 Apple планує створити застосунок для прослуховування класичної музики 

Показана модель це лише прототип. Коли саме окуляри з’являться у продажі, яка буде їхня ціна та функції — наразі точно невідомо.

За чутками смарт-окуляри можна очікувати й від Apple — для них вже розробили особливу технології AR. Детальніше про можливий ґаджет від Купертіно можна дізнатись у нашому попередньому матеріалі.

Сьогодні, 14 вересня, відбудеться презентація нових продуктів Apple, серед яких може бути новий iPhone 13, Apple Watch 7, AirPods 3 та інші речі. Приєднуйтесь до нашої текстової трансляції заходу у твіттері Na chasi.

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...