Реклама

🤖 Відео: Tesla з автопілотом їде у центрі Києва

Čytaty latynkoju
🤖 Відео: Tesla з автопілотом їде у центрі Києва
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🤖 Відео: Tesla з автопілотом їде у центрі Києва
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Нещодавно YouTube канал Doctor Elon оприлюднив відео, як Tesla Model 3 їде на автопілоті у центрі Києва. На ролику можна побачити, як електрокар проїхав від червоного корпусу університету Шевченка до Львівської площі. Програма розпізнавала усі знаки на дорогах — світлофори, розмітку та дії інших водіїв.

Читайте також: 🚗 Ілон Маск презентував нову «найшвидшу модель Tesla». Швидкість до 320 км/год

Наразі у Tesla планують лише розпочати запуск тестування автопілота Full Self-Driving в Європі, в обраних країнах, однак точних дат випробовування досі немає. Система автономного водіння доступна лише для тестувальників у США, що раніше зареєструвались на бета-фазу. Інакше кажучи, насправді автопілот не має працювати на Tesla в Україні.

Видання Electrek звернуло увагу на відео та зазначає, що скоріш за все автівка має систему кермування Full Self-Driving 8.2, яке потрапило до мережі. Відтак цілком імовірно, що у ролику використовують зламану версію програмного забезпечення — це й дозволило обійти регіональні обмеження.

Також у виданні повідомили, що багато власників електрокарів таким чином використовують автопілот, тож є шанс, що Києвом та Україною загалом їздить багато таких автівок.

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...