Реклама

♻️ BMW представить автівку, яку можна повністю переробити

Čytaty latynkoju
unsplash.com
♻️ BMW представить автівку, яку можна повністю переробити
  1. Головна
  2. Техно
  3. ♻️ BMW представить автівку, яку можна повністю переробити
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Вже наступного тижня, 6 вересня, BMW має презентувати автомобіль Vision Circular. Очікується, що нова машина німецького автовиробника буде робитись з вторсировини й потім її можна буде також віддати на 100% перероблювання.

Як саме виглядатиме автівка, яка буде її ціна та технічні характеристики — наразі ще точно невідомо. Компанія презентувала лише тизер, на якому можна побачити лише силует машини:

Читайте також: 📡 Чутки: нові iPhone матимуть підтримку супутникового зв’язку — працюватиме навіть без мережі 

Серед іншого у BMW оголосили про свої плани скоротити викиди вуглецю протягом життєвого циклу своїх машин — навіть в процесі виробництва, як мінімум на 40% від рівня з 2019 по 2030 рік. Ця ціль є амбітнішою за плани 2019 року, тоді хотіли скоротити викиди лише на третину від рівня 2019 року.

Для досягнення своєї цілі у компанії презентували концепцію Secondary First — більше використовуватимуть вживані матеріали при виробництві автівок. Навіть батареї пропонують виробляти з переробленого алюмінію та нікелю. Також у BMW планують робити більше електрокарів, зокрема протягом наступних десяти років хочуть виробити щонайменше 10 тисяч машин на зеленій енергії.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...