Реклама

⌚ Представлено Fitbit Charge 5

Čytaty latynkoju
⌚ Представлено Fitbit Charge 5
  1. Головна
  2. Техно
  3. ⌚ Представлено Fitbit Charge 5
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Fitbit Charge 5 представлений з величезним набором датчиків. Це перший фітнес-трекер компанії з функцією ЕКГ. Просто торкніться пальцем до металевого корпуса і утримуйте протягом 30 секунд – браслет зможе виявити фібриляцію передсердь (AFib). Проте ця функція буде ввімкнена не одразу після запуску.

Charge 5 також має датчик температури шкіри, а також датчик EDA (ElectorDermal Activity), який дозволяє йому відстежувати рівень стресу.

Також присутній датчик частоти пульсу, який розраховує мінливість серцевого ритму (HRV) та частоту серцевих скорочень у спокої (RHR). Також є датчик насичення крові киснем (SpO2).

Діагональ дисплея становить 1,04 дюйма і він захищений склом Gorilla Glass 3. Новим доповненням цього року стала функція Always-On Display. Без активного AOD та датчика SpO2 час автономної роботи становить до 7 днів, а безперервне відстеження GPS виснажить акумулятор за 5 годин. Повна зарядка займає дві години.

Fitbit Charge 5 – водонепроникний, має GPS. Він на 10% тонший і з яскравішим дисплеєм, ніж версія 4. Для високоінтенсивних тренувань (HIIT) є заздалегідь запрограмовані тренування від BODYPUMP BODYCOMBAT та LES MILLS GRIT.

На сайті компанії вже розпочалось передзамовлення на Charge 5. Вартість – $180. Окрім фітнес-трекера покупці отримають 6 місяців членства в Fitbit Premium.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...