Реклама

🎙 Купюри заспівали: до Дня Незалежності Reface оживив українські гроші  

У рамках проєкту 30 Незалежних від Українського інституту та Port Agency Reface допоміг оживити українські купюри.
Čytaty latynkoju
🎙 Купюри заспівали: до Дня Незалежності Reface оживив українські гроші  
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🎙 Купюри заспівали: до Дня Незалежності Reface оживив українські гроші  
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
У рамках проєкту 30 Незалежних від Українського інституту та Port Agency Reface допоміг оживити українські купюри.

Леся Українка на 200-гривневій купюрі заспівала пісню  Go_A, а Володимир Великий на 1-ій гривні співає голосом Велбоя пісню «Гуси».

У категорії Незалежність у додатку можна приміряти українські етнокостюми чи зачитати вірші в образі Леся Подерв’янського або Сергія Жадана. Окрема категорія присвячена музиці: як переможцям Євробачення, так і легендам української незалежної музичної сцени та, звісно, свіжій крові. Не обійшлось і відео без категорії мемів у додатку у які також користувачі можуть вставити своє обличчя.

Як усі Reface хотів привітати країну, але у свій нестандартний спосіб. Категорію створили не лише для того, щоб пишатись нашими здобутками Незалежності, але й щоб трохи посміялись у цей день. Український інститут та Port agency проробили колосальну роботу і приємно бачити проєкт такого масштабу в Україні

Дмитро Швець, CEO Reface

В цілому категорію у додатку присвятили усім хто хоче привітати країну із Незалежність, але не може підібрати правильних слів.

Reface — один з найвідоміших українських додатків, який дозволяє за лічені секунди вставити своє селфі у відео зі знаменитостями та не тільки. Створений у 2020 році стартап визнаний додатком року за версією Google Play. У серпні Reface став номер один додатком в американському App Store, випередивши TikTok та Instagram. Додаток залучив $5.5M інвестицій від провідного венчурного фонду Andreessen

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...