Реклама

☝🏻 NVIDIA показала можливості своїх графічних технологій: згенерувала котиків та вовків

Čytaty latynkoju
☝🏻 NVIDIA показала можливості своїх графічних технологій: згенерувала котиків та вовків
  1. Головна
  2. Техно
  3. ☝🏻 NVIDIA показала можливості своїх графічних технологій: згенерувала котиків та вовків
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

10 та 11 серпня відбудеться конференція SIGGRAPH, на якій збираються найкращі представники графічної індустрії. NVIDIA має презентувати на заході результати своїх розробок та досліджень графічних технологій.

На честь цього компанія показала відео з покращеною технологією освітлення і моделювання об’єктів. Відтак у ролику можна побачити роботу нейронного кешування випромінювання — штучний інтелект навчається розподілу світла під час руху, що значно прискорює генерацію необхідного освітлення.

Читайте також: 🤨 У TikTok планують додати сторіз. Це не жарт

Крім того, у відео представили алгоритм StyleGAN, який синтезує різні об’єкти — він буквально створює їх з нуля, як приклад показали вовків та котів, яких насправді не існує.

Також NVIDIA розробила алгоритм, який виявляє промені світла і відображення, що найбільше впливають на якість зображення. Це дозволяє підвищити швидкість трасування променів приблизно в 100 разів.

Серед іншого можна побачити технологію GauGAN — вона «довершує» ескізи та перетворює їх на фотореалістичні зображення, наприклад, швидко намальована композиція може стати пейзажем, схожим на реальну світлину.

NVIDIA обіцяє детальніше розповісти про кожну технологію вже цього тижня на конференції SIGGRAPH.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...