Реклама

⌚️ GREEN SCREEN — годинники в стилі комп’ютерних технологій 90-х 

Білоруський годинниковий бренд HVILINA виготовив неймовірну лімітовану колекцію годинників.
Čytaty latynkoju
⌚️ GREEN SCREEN — годинники в стилі комп’ютерних технологій 90-х 
  1. Головна
  2. Техно
  3. ⌚️ GREEN SCREEN — годинники в стилі комп’ютерних технологій 90-х 
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Білоруський годинниковий бренд HVILINA виготовив неймовірну лімітовану колекцію годинників.

Колекція складається з трьох моделей унісекс. Вони виконані в мінімалістичному стилі з великою кількістю відсилань до естетики персональних комп’ютерів кінця 80-их — початку 90-их років. Дизайнери надихалися такими культовими творами як «Матриця», «Чужий», «Fallout» і тетріс.

Головна ідея колекції — це передача духу того часу: розквіту ери комп’ютерних технологій та їхнє активне впровадження в повсякденне життя.

Кожна з трьох моделей годинників, отримали назву мов програмування, які були популярними в ті роки: Basic, Python та Delphi. Зовнішній вигляд моделей перегукується з дизайном інтерфейсів вищезазначених мов.

Дизайн годинників є сучасною інтерпретацією графічної естетики тих років. Стилізація піксельної графіки на циферблаті, прямокутна форма корпусу зі строгими, рубленими гранями, тоноване скло з чорними рамками по краях і печатка логотипу на ньому — відсилання до популярного дизайну електронних годинників 80-х — початку 90-х років. Разом з тим мінімалістичний дизайн і браслет на магнітній застібці є атрибутами сучасних годинників. Поєднання цих рішень створює цілісну картину, гармонійно доповнюючи один одного.

Габарити годинника — 37 × 50 × 7,7 мм, ширина під ремінь – 24 мм. Матеріал корпусу і ремінця — високоякісна нержавіюча сталь, сапфірове скло, механізм – оригінальний швейцарський кварцовий Ronda 705 з 5 рубіновими каменями й тривалістю роботи на одному елементі живлення до 5 років, водонепроникність – 50 м. Браслет на магнітній застібці, в комплекті додатково йде ремінь з натуральної шкіри.

Ще однією цікавою особливістю колекції є застосування різноманітних способів обробки поверхонь та їхнє органічне поєднання в одному виробі: горизонтальне та вертикальне сатинування, полірування та матування. Також у даній моделі застосована швейцарська технологія Superluminova — це люмінесцентне покриття, яке забезпечуватиме яскраве тривале світіння елементів циферблату в темний час доби.

У колекції присутні цікаві алюзії: стрілки годинників мають пази — 3 пази на годинній і 5 на хвилинній, що в сумі дає число 8 та символізує один байт; додатково до стандартного пакету документації прикріплена брошура з коротким зашифрованим посланням на шістнадцятковому коді.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...