Реклама

Як безпечно і правильно обміняти BTC на Приват24 в Одесі

Čytaty latynkoju
Як безпечно і правильно обміняти BTC на Приват24 в Одесі
  1. Головна
  2. Техно
  3. Як безпечно і правильно обміняти BTC на Приват24 в Одесі
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

З кожним днем привабливість криптовалюти зростає все більше і більше, а різноманітність монет постійно розширюється. Але першою та найпопулярнішою монетою є Bitcoin (BTC). Кожну секунду проводиться не один обмін біткоін, а в добу кількість транзакцій в біткоїнах наближається до сотень тисяч.

Електронні валюти отримали таку популярність завдяки низьким комісійним під час обмінів, а також високій анонімності. І хоч першій криптовалюті вже більше 10 років, і вона пройшла чимало злетів і падінь, все таки з роками попит тільки збільшується.

З популярністю криптовалюти почали розвиватися і платіжні системи, а точніше, вони почали адаптуватися під потреби суспільства. Безліч країн і банків почали схвалювати віртуальні валюти на державних рівнях, а отже, проводити обміни фіатних грошей на криптовалюти. Не виключенням стала і Україна. Наразі у Верховній Раді розглядається законопроєкт «Про віртуальні активи», а найпопулярніші банки країни обмінюють криптовалюти.

zXZU30YxAUKOkJ5m92oDlsDVGEVzMwB9kpifJnD2u9VvT09NvlLUXKGNtAqorWnsNAQYBN1PeA0iEFG_oqAMVxpt1L4H10CU2uY-3J_mOeNBNQXW_Nx4ZxQzA16G9MPBni5Pnx07

Як купити криптовалюту через Приват24 в Одесі

На сьогоднішній день, в Україні найпопулярнішим інтернет-банкінгом є ПриватБанк. Тому не буде дивним, що більшість операцій з виведення і введення криптовалюти на банківські карти, здійснюється саме через цей банк.

Купити криптовалюту Приват24 в Одесі можна через спеціалізований сервіс з обміну крипти Coin24.com.ua. Для цього знадобитися всього кілька хвилин, так як сервіс працює повністю в автоматичному режимі. Вам необхідно зареєструватися на сайті (це займе всього пару хвилин), подати заявку на купівлю крипти, при цьому вибравши напрямок обміну, наприклад, PRIVAT 24 UAH — BITCOIN BTC і вказати суму, на яку хотіли б придбати криптовалюту. Звертаємо увагу на те, що при обміні на банківську карту, сервіс Coin24.com.ua має право запитувати верифікацію платіжних методів (більш докладно можна почитати на сайті в розділах «Регламент обміну», «Верифікація карток» або ж в «Угоді») . При виконанні всіх перерахованих дій, крипта буде зарахована на Ваш гаманець протягом півгодини.

jVutwBtd_BRh4Iy4Sxn8Ao5DRXQXAUR-YeFIGGgpQ4UfZO7dQlYP3Kf90dMKb8__QUmUWBccPIREJNKdBFCy_dQDo5NIsA2VGFt56N4Wc15KdbcxSSNzzTqeo1zAzRzkkDcprzNw

Чому Coin24.com.ua? 

  • Обмінник працює повністю в автоматичному режимі, без перерв і вихідних. Ви можете обміняти крипту в будь-якій точці світу і в зручний час доби. Робота 24/7/365.
  • Безліч напрямків обмінів, а також великий вибір криптовалют і платіжних систем.
  • Великий резерв, а якщо його буде недостатньо — зв’яжіться з адміністрацією сайту.
  • Можливість персонального замовлення тієї крипти, якої немає в резерві на сайті.
  • Вигідні та актуальні курси світових відомих бірж.
  • Можливість купити і продати біткоін Одеса на готівку, якщо є в цьому необхідність.
  • Конфіденційність — інформація про користувача не зберігається на сервісі, відомості про заявки зберігаються в зашифрованому вигляді.
  • Дворівнева реферальна програма, а також Кешбек від проведених транзакцій.
  • Наявність безлічі позитивних відгуків на різних авторитетних сайтах, форумах, моніторингах і інших майданчиках.
  • Компетентні менеджери і технічна підтримка, які допоможуть Вам при роботі з сервісом і дадуть відповідь на всі запитання.

Coin24.com.ua — це сервіс, перевірений часом. Свої послуги на території України він надає з серпня 2018 року і за цей час добре себе зарекомендував серед власників криптовалюти. Якщо Ви почнете працювати з обмінником Coin24.com.ua, шукати інші альтернативні варіанти вже не доведеться. У цьому Ви можете переконатися самі, зробивши свою першу обмінну операцію на даному сервісі.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...