Реклама

🤤 Стартап Nothing анонсував навушники з шумопоглинанням за $99 

Čytaty latynkoju
techcrunch.com
🤤 Стартап Nothing анонсував навушники з шумопоглинанням за $99 
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🤤 Стартап Nothing анонсував навушники з шумопоглинанням за $99 
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Минулого року Карл Пей (Carl Pei), один зі співзасновників OnePlus, покинув компанію та заснував свій новий бренд під назвою Nothing. Сама компанія позиціонує себе як «технологічна компанія для споживачів».

Протягом довгого часу залишалось загадкою, яку саме техніку випускатиме стартап. За словами Карла Пея компанія вироблятиме технології одразу з різних категорій, аби з часом можна було створити єдину екосистему.

І ось сьогодні в інтерв’ю TechCrunch засновник Nothing анонсував перший продукт — навушники Ear 1. Ґаджет зробили у досить мінімалістичному дизайні, однак навіть попри свій простий вигляд навушники мають чим здивувати.

Читайте також: 📺 Історія Netflix. Як змінити правила гри та стати головним стрімінгом планети

Ear 1 матимуть три мікрофони з шумопоглинанням, що дозволить конкурувати з найпопулярнішою моделлю у цьому сегментні — AirPods Pro. Також навушники від Nothing матимуть перевагу у ціні – вони продаватимуться за $99, €99 чи £99 в залежності від країни.

Навушники з’являться в продажі у Великій Британії, Індії, Європі та Північній Америці після офіційного анонсу — 27 липня. Чи будуть продажі в Україні поки точно невідомо. Очікується, що вже скоро компанія анонсує ще два нових ґаджети.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...