Реклама

🤖 4 Telegram-боти made in Ukraine

Українські боти для продуктивності, саморозвитку, моніторингу ЗМІ та державних даних
Čytaty latynkoju
🤖 4 Telegram-боти made in Ukraine
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🤖 4 Telegram-боти made in Ukraine
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Українські боти для продуктивності, саморозвитку, моніторингу ЗМІ та державних даних

Kind Reminder — бот для постановки задач команді та контролю їх виконання. З його допомогою можна створювати завдання, розсилати нагадування виконавцеві за день до дедлайну і якщо завдання не виконане бот буде щодня нагадувати про це. Kind Reminder створений підприємцем Дмитром Дубілетом.

MyNews — бот для моніторингу ЗМІ. За ключовими словами вміє знаходити новини на будь-яку тему. Може використовуватися для пошуку інформації, відстежування згадувань про бренд у ЗМІ. Показує аудиторію медіа, дає можливість вибрати географію пошуку. MyNews запущений компанією LOOQME.

OpenDataUA — бот для роботи з державними даними. Може використовуватися як індивідуально, наприклад, для моніторингу відкритих даних за кодом ЄДРПОУ, назвою компанії, ПІБ людини та номером авто так і для бізнесу, наприклад, для контролю контрагентів. Створений ІТ-компанією 908.

AntiCoach — бот-коуч для саморозвитку. Пропонує перелік курсів, наприклад, із креативності, розвитку потенціалу чи тайм-менеджменту. А ще має власну систему навчання та вміє проводити тестування. Доступні безкоштовні та платні курси.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...