Реклама

📞 Samsung Galaxy S21 Ultra має проблеми з розрядом акумулятора

Здається, що проблема є широко розповсюдженою, і виглядає так, що виною є додаток камери.
Čytaty latynkoju
📞 Samsung Galaxy S21 Ultra має проблеми з розрядом акумулятора
  1. Головна
  2. Техно
  3. 📞 Samsung Galaxy S21 Ultra має проблеми з розрядом акумулятора
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Здається, що проблема є широко розповсюдженою, і виглядає так, що виною є додаток камери.

Апаратно, безсумнівно, Galaxy S21 Ultra від Samsung — чудовий пристрій. Однак схоже, що програмне забезпечення, яке працює на ньому, знову викликає серйозні проблеми. Цього разу це новий DrainGate, про що свідчать численні повідомлення користувачів, які нещодавно були розміщені на популярних форумах XDA.

Згідно з вищезазначеними повідомленнями, програма камери розряджає акумулятор, коли телефон не працює, а користувач просто ходить. Коли ж телефон лежить на столі, нічого не стається. Здається, причиною є програма камери, яка прокидає пристрій кожного разу, коли виявляється рух.

Наприклад, користувач повідомив про розрядження батареї на 21% за 7 годин простою плюс 15 хвилин увімкненого екрана. На жаль, заковика в тому, що виявити цю проблему за допомогою звичайного монітора статистики батареї неможливо. Проте для її відстеження можна використовувати незалежний додаток GSam Battery Monitor.

На даний момент офіційного виправлення немає. Samsung все ще не виступив з заявою щодо цієї проблеми та будь-яких можливих обхідних шляхів, які можна використовувати, поки не з’явиться виправлення програмного забезпечення.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...