Реклама

🤡 Деякі провайдери в Україні почали блокувати сайти створені на Tilda — оновлено

Čytaty latynkoju
unsplash.com
🤡 Деякі провайдери в Україні почали блокувати сайти створені на Tilda — оновлено
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🤡 Деякі провайдери в Україні почали блокувати сайти створені на Tilda — оновлено
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Згідно з рішенням Кабінету міністрів та президента України «Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)» українські провайдери починають поступово блокувати сайти, створені на платформі Tilda.

Однак у додатках до рішення ми не знайшли згадок ані сервісу, ані власників компанії. Усі заблоковані в Україні сайти можна побачити на сторінці UAblocklist.

Tilda — це конструктор сайтів з РФ. Про це можна дізнатись у користувацькій угоді під час реєстрації:

Про те, чому Tilda це погано ми вже писали раніше, крім того, ми вже дібрали для вас п’ять найкращих альтернатив конструкторів сайтів.

Оновлено 14:45: львівський інтернет-провайдер Astra заблокував декілька сайтів, створених на «Тільді». У коментарі AIN.UA юрист провайдеру зазначив, що саму платформу не блокували:

Якщо якийсь із сайтів, який є у переліку на блокування, створений на Tilda, під час блокування саме цього сайту може поламатися і другий, і третій сайти, які працюють на цьому конструкторі; ми не блокували вказаний вами сервіс, але могли заблокувати сервіс зі списку, який хоститься на Tilda

Також ми отримали коментарі від «Київстару»:

Відповідно до чинного законодавства, доступ до інтернет-ресурсів може призупинятись виключно у рамках рішень РНБО. Наші експерти не виявили зазначену юридичну особу серед тих, до кого застосовуються санкції

Олександр Фесенко, Public Relations Manager «Київстару»

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...