Реклама

🎧 Beats випустив Studio Buds

Сьогодні Beats оголосив про випуск своїх бездротових навушників із шумопоглинанням Studio Buds
Čytaty latynkoju
🎧 Beats випустив Studio Buds
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🎧 Beats випустив Studio Buds
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Сьогодні Beats оголосив про випуск своїх бездротових навушників із шумопоглинанням Studio Buds

Studio Buds оснащені активним шумопоглинанням, яке усуває фоновий шум за допомогою мікрофонів на зовнішній стороні навушників. Також присутній Transparency mode. Він використовує ті самі мікрофони для передачі навколишнього звуку через динаміки, коли вам потрібно почути своє оточення.

Для пристроїв Android налаштування звуку або оновлення пз може виконуватися лише за допомогою додатку від Beats. На пристроях Apple це робиться безпосередньо через ОС.

У Studio Buds також є голосові помічники. На пристроях Apple ви можете просто вимовити голосову команду “Hey Siri”, щоб активувати голосового помічника, не встановлюючи нічого. На пристроях Android потрібно встановити додаток від Beats, щоб увімкнути голосового асистента або елементи керування музикою на пристрої.

Варто зазначити, що оскільки Studio Buds не працюють ні на чіпі W1, ні на H1, вони не підтримуватимуть просторове звучання в Apple Music.

Хоча Beats Studio Buds і не розроблені спеціально для використання під час тренувань, вони все ж мають рейтинг IPX4 (стійкість до поту та води).

Studio Buds пропонує 8 годин автономної роботи при прослуховуванні музики з увімкненим ANC (шумопоглинанням) та 5 годин, якщо ввімкнено Transparency mode. Зарядний чохол забезпечує два додаткові повні заряди, що забезпечує сумарну тривалість роботи акумулятора до 24 годин. Зарядний чохол оснащений портом USB-C, що полегшує заряджання тим, хто володіє пристроями Android. Компанія стверджує, що 5-хвилинної зарядки вистарчить на годину використання.

Beats Studio Buds коштують 150 доларів і доступні у трьох кольорах: білий, чорний та червоний.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...